BetCity

WK 2022 kaarten kopen

WK 2022 kaarten kopen bestaat uit vijf fases, waarvan de eerste start op 19 januari 2022 en eindigt op 8 februari 2022. Voetbalfans kunnen kiezen uit verschillende ticketproducten en -pakketten, zodat ze het Wereldkampioenschap in Qatar geheel op hun eigen manier kunnen beleven.

Het is mogelijk om meerdere wedstrijden op één dag te gaan bezoeken, want de afstanden tussen de stadions in Qatar is erg klein. Elk huishouden kan maximaal zes tickets per wedstrijd kopen, en maximaal 60 kaarten voor het hele toernooi.

Koop tickets WK 2022 (FIFA)

Inhoudsopgave [verbergen]

? min. leestijd | ? woorden

  Prijzen kaarten WK 2022

  De prijzen van de kaarten voor het WK 2022 zijn bekend: goedkoopste ticket kost €60 en het duurste ticket kost maar liefst €1.400!

  Een groepswedstrijd op een plaats in de hoeken van de bovenste ringen van de stadions is het goedkoopst, terwijl plekken op de eerste rij rond de middellijn voor de finale het duurst zijn.

  De ticketprijzen gelden voor iedereen; kinderen en ouderen. De leeftijd is niet van belang.

  Dit zijn de prijzen van de WK 2022 tickets voor individuele wedstrijden:

  Wedstrijd Cat 1 Cat 2 Cat 3
  Openingswedstrijd € 540 € 384 € 264
  Groepswedstrijden € 192 € 144 € 60
  Achtste finales € 240 € 180 € 84
  Kwartfinales € 372 € 252 € 180
  Halve finales € 835 € 576 € 312
  Troostfinale € 372 € 264 € 180
  Finale € 1.404 € 876 € 528

  De prijzen zijn omgerekend van Qatari riyal naar Euro tegen een koers van 1 = 0,24.

  WK 2022 ticketprijzen
  WK 2022 ticketprijzen

  Ticket categorieën

  Er zijn vier categorieën voor de WK-tickets:

  1. Categorie 1: duurste, met zitplaatsen op de beste plekken aan de lange zijde van het veld.
  2. Categorie 2: gemiddelde prijs, met zitplaatsen aan de korte zijde van het veld.
  3. Categorie 3: goedkoopste, met zitplaatsen achter de doelen.
  4. Categorie 4: voor inwoners van Qatar, met zitplaatsen op de tweede rij achter de doelen.

  Voor elke wedstrijd en in elk stadion biedt de FIFA speciale plaatsen aan voor gehandicapte mensen, de zogenaamde toegankelijkheidstickets.

  WK 2022 ticket categorieën
  WK 2022 ticket categorieën

  Verkoopfase om WK 2022 tickets te kopen

  De verkoopfase om WK 2022 tickets te kopen bestaat uit vijf perioden. De eerste twee perioden zijn vóór de loting, en de volgende twee er na. De laatste verkoopperiode is een last-minute sale vlak voor aanvang van het Wereldkampioenschap in Qatar.

  • 1e fase: 19 januari t/m 8 februari 2022. Tickets worden willekeurig toegewezen.
  • 2e fase: 21 maart t/m 29 maart 2022. Tickets worden verkocht op volgorde van bestelling.
  • 3e fase: 5 april t/m 28 april 2022. Tickets worden willekeurig toegewezen.
  • 4e fase: tickets worden verkocht op volgorde van bestelling.
  • 5e fase: tickets worden verkocht op volgorde van bestelling.

  Eerste verkoopfase om WK 2022 kaarten te kopen

  De eerste verkoopfase start op donderdag 19 januari 2022 om 11:00 uur en eindigt op 8 februari 2022 om 11:00 uur. In die periode kun je tickets voor het WK 2022 kopen.

  Het maakt niet uit of je op de eerste of de laatste dag besteld, alle aanvragen worden gelijk behandeld en iedereen maakt evenveel kans op een WK-ticket. Als er meer vraag dan aanbod is voor een bepaalde wedstrijd of categorie, worden de kaarten willekeurig toegewezen aan de geïnteresseerde voetbalfans.

  Uiterlijk 8 maart 2022 zal de FIFA iedereen via een e-mail laten weten of je wel, gedeeltelijk of geen tickets kan kopen op basis van je aanvraag. Vanaf dat moment moet je op korte termijn beslissen of je de tickets daadwerkelijk wilt kopen. Niet-verkochte kaarten gaan weer terug in de volgende verkoopfase.

  Uit de volgende producten en pakketten kunnen de fans kiezen:

  • Individuele wedstrijdtickets
  • Teamspecifieke ticketseries
  • Ticketserie met vier stadions
  • Toegankelijkheidskaarten

  De individuele wedstrijdtickets zijn kaarten voor één specifieke wedstrijd. Voor alle wedstrijden, van de openingswedstrijd tot de finale, worden deze kaarten aangeboden. Tickets in categorieën 1, 2 en 3 zijn beschikbaar.

  De teamspecifieke ticketseries zijn kaarten voor alle wedstrijden van één specifiek team. Je koopt kaarten voor de drie groepswedstrijden en eventuele knock-out wedstrijden, waardoor je drie, vier of zeven wedstrijden kunt volgen. Koop je kaarten inclusief de knock-outwedstrijden, dan kan je daar sowieso naar toe, ongeacht of je team de volgende ronden bereikt. Tickets in categorieën 1, 2 en 3 zijn beschikbaar.

  De ticketserie met vier stadions zijn kaarten voor vier verschillende wedstrijden in vier verschillende stadions op vier achtereenvolgende dagen. Er zullen meerdere combinaties van dagen, wedstrijden en stadions zijn om uit te kiezen. Tickets in categorieën 1, 2 en 3 zijn beschikbaar.

  De toegankelijkheidskaarten zijn tickets voor gehandicapten en mensen met beperkte mobiliteit. Hiermee krijg je toegang tot op maat gemaakte faciliteiten en ruimtes. Een toegankelijkheidsticket wordt gekocht samen met één van bovenstaande soorten.

  Tweede verkoopfase om WK 2022 tickets te kopen

  De tweede verkoopfase om WK 2022 tickets te kopen is vóór de loting op vrijdag 1 april 2022. Deze verkoopfase start op 21 maart om 11:00 uur en eindigde op 29 maart 2022 om 11:00 uur. Voetbalsupportes krijgen op dat moment een tweede kans om WK-kaarten te bemachtigen.

  In deze verkoopfase worden de tickets verkocht aan de eersten die zich melden; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je weet direct of je succesvol kaarten hebt gekocht.

  Derde verkoopfase om WK-kaarten te kopen

  De derde verkoopfase vindt plaats na de loting van 5 april 11:00 uur t/m 28 april 2022 om 11:00 uur. In deze fase komen er twee producten bij:

  • Supporter tickets
  • Voorwaardelijke supporter tickets

  De supporter tickets zijn kaarten voor fans die tussen de andere supporters van hun team willen zitten. Dit gaat om stoelen die niet naast elkaar zitten.

  De voorwaardelijke supporter tickets zijn kaarten voor de voetbalsupporters die alvast een plaats willen reserveren voor de wedstrijden van hun team in de knock-outfase van het toernooi.

  In deze verkoopfase worden tickets willekeurig verkocht aan degenen die een aanvraag hebben ingediend. Na afloop van deze verkoopfase wordt je op de hoogte gesteld.

  Vierde verkoopfase voor WK-tickets

  De vierde verkoopfase bestaat uit tickets die niet verkocht zijn in de vorige periode. In deze vierde periode worden kaarten verkocht op basis van volgorde van aanmelding. Je weet direct of je succesvol kaarten hebt gekocht.

  De vierde fase start op dinsdag 5 juli om 12:00 uur Nederlandse tijd en eindigt op 16 augustus 2022 om12:00 uur. Op dit moment zijn de 32 gekwalificeerde teams bekend en zijn er al 1,8 miljoen tickets verkocht.

  Individuele wedstrijdkaarten zijn beschikbaar in alle vier prijscategorieën (categorie vier is voor inwoners van Qatar). Fans hebben de mogelijk om maximaal 6 kaarten per wedstrijd en maximaal 60 kaarten voor het hele toernooi aan te schaffen.

  Het is zelfs mogelijk om meerdere wedstrijden op dezelfde dag te boeken.

  Vijfde en laatste mogelijkheid om kaarten voor het WK 2022 te kopen

  De vijfde en laatste mogelijkheid om kaarten voor het WK 2022 te kopen is een last-minute sale. Deze verkoopperiode is wederom op basis van wie het eerste komt, wie het eerste maalt.

  Hoe eerder je je aanvraag indient, hoe meer kans je maakt op een wedstrijdticket. Je weet direct of je succesvol kaarten hebt gekocht.

  De laatste verkoopfase start op dinsdag 27 september 2022 om 12:00 uur en eindigt op het moment dat alle tickets uitverkocht zijn. Ook tijdens het toernooi zijn dus nog tickets te koop (mits nog op voorraad).

  Mocht je al in een eerder stadium tickets hebben weten te bemachtigen, dan is dit je kans om nog een wedstrijd aan je planning toe te voegen. Je mag namelijk twee groepswedstrijden per dag bezoeken.

  Koop tickets WK 2022 (FIFA)

  Mobiele tickets via een app

  Alle kaarten voor het WK in Qatar zijn mobiele tickets. Eind oktober zal de FIFA een app beschikbaar stellen die bezoekers kunnen downloaden.

  Gekochte tickets zullen geüpload worden naar deze app en worden geactiveerd bij het betreden van het stadion.

  In aanvulling op de ticketapp moeten voetbalsupporters in bezit zijn van de Fan ID (Hayya-ID). Dit is verplicht door de overheid van het gastland. Het Fan ID geeft je, naast het wedstrijdticket, toegang tot het stadion.

  Een fan-ID is verplicht

  Het is verplicht om een fan-ID te hebben om het land Qatar en de voetbalstadions binnen te komen, samen met een wedstrijdticket. Met het fan-ID kan je op wedstrijddagen gratis reizen. De fan-ID wordt ook wel de Hay'ya-kaart genoemd, en wordt verstrekt door de overheid van Qatar.

  Veel gestelde vragen over WK tickets

  Veel mensen hebben nog vragen over de WK tickets. Antwoorden op de meest gestelde vragen over de kaartverkoop vind je op de officiële website van de FIFA.

  WK 2022 kaarten kwalificatie

  Kaarten voor de WK 2022 kwalificatie zijn verkrijgbaar. Via de officiële website van de KNVB kun je tickets kopen voor de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal richting Qatar.

  Koop tickets WK 2022 kwalificatie (KNVB)

  Op de hoogte blijven van de kaartverkoop voor het WK 2022

  Blijf op de hoogte van de kaartverkoop voor het WK 2022. Meld je hieronder aan en ontvang een bericht als de ticketverkoop start.

  Datum gepubliceerd: 16-03-2010 | Datum bijgewerkt: 27-05-2023 | Auteur:

  Reageer op 'WK 2022: koop kaarten en tickets voor het WK 2022'


  94 reacties op 'WK 2022: koop kaarten en tickets voor het WK 2022'

  Mohammed

  Gezocht: 2 tickets voor Marokko - Portugal 10 december (addysluther@gmail.com)

  Geplaatst op 07-12-2022 om 21:02
  Mohamed

  Gezocht: 2 tickets voor 10 December (Marokko-Portugal) om 16.00 uur

  Geplaatst op 07-12-2022 om 17:40
  Menno

  Gezocht : 3 kaarten kwartfinale Nederland - ….

  Geplaatst op 03-12-2022 om 18:45
  Jamila Bouzarda

  Ik wil zo graag een kaartje kopen voor wedstrijd van marroko als die naar 8 finale gaan

  Geplaatst op 30-11-2022 om 18:31
  Gerard Jongen

  Beste mensen,

  Omdat we zelf niet kunnen hebben we wk tickets cat 2 te koop voor alle wedstrijden van Nederland in de eerste ronde.

  Het betreft steeds 2 tickets naast elkaar.
  Prijs is € 350,00 voor twee tickets.

  Mailen mag naar jongen.gerard79@gmail.com

  Geplaatst op 18-10-2022 om 14:35
  Isabelle Humblet

  Graag 3 tickets per wedstrijd voor 23/11, 27/11 en 1/12

  Geplaatst op 04-10-2022 om 17:31
  Sadjad

  Graag wilmik tickets voor de wedstrijden van Iran in de poule fase

  Geplaatst op 12-09-2022 om 21:12
  NL liefhebber

  ben opzoek naar kaartjes van 21 november 25 november en 29 november x2 graag
  met een ticket natuurlijk

  Geplaatst op 27-08-2022 om 23:44
  Alain sattler

  I like to buy tickets

  Geplaatst op 21-08-2022 om 22:54
  Marly Kleinjans

  Graag 2 kaarten WK Nederland-Senegal

  Geplaatst op 18-08-2022 om 01:23
  Karel Pelzer

  Onvoorstelbaar hoe FIFA zich alles toegeëigend heeft zeker de hotels die via FIFA besteld moeten worden prijzen gaan 8 tot 10 x over de kop schandalig,.

  Geplaatst op 21-07-2022 om 21:14
  Karel Pelzer

  k zou graag naar Quatar gaan met mijn vrouw

  Ik ben dan 65 jaar en ben overal in de wereld gaan kijken zonder vrouw maar wil de belefenis samen met mijn vrouw gaan maken.
  Ik ben in Amerika 94 gestart daarna in Brazilie ,Afrika Ukraine Zwitserland Engeland Frankrijk Portugal Duitsland geweest maar kan op dit moment geen mogelijkheid aan kaarten komen.
  Kunt u mij helpen om aan kaarten te komen van 3 voorronde wedstrijden.????

  Met vriendellijke groet

  Karel Pelzer

  Geplaatst op 07-07-2022 om 15:29
  Mike ballast

  Ik zou graag 1 ticket willen voor Senegal Nederland en Ecuador Nederland.

  Geplaatst op 16-06-2022 om 15:51
  Roel van Aller

  Beste Organisatie
  ik zou graag 2 x 2 kaartjes willen kopen voor de wedstrijden :

  Nederland - Ecuador op 25 November Ecuador

  Nederland - Qatar op 29 november,

  Als het kan cat 1 bij geen beschikbaarheid dan Cat 2 of Cat 3

  Geplaatst op 10-06-2022 om 10:30
  Shahin

  Wij willen drie wedstrijden van Iran zien met mijn dochter en vrouw.

  Geplaatst op 06-06-2022 om 06:03
  Anas

  graag tickets voor Belgie-Marokko

  Geplaatst op 05-06-2022 om 19:01
  Mitch Van Hofstraeten

  Graag 2 tickets voor Belgie-Marokko

  Geplaatst op 02-06-2022 om 03:44
  Johan Koehof

  Gaarne 4 kaartjes openings wedstrijd Nederland - Senegal

  Geplaatst op 31-05-2022 om 16:45
  Bram

  Marokko ?? Graag 3 tickets voor alle 3 wedstrijden van Marokko (poulefase)

  Geplaatst op 20-05-2022 om 12:11
  Luc Hanson

  Graag 2 kaarten voor België-Marokko

  Geplaatst op 09-05-2022 om 11:41
  Junior Da Silva

  Graag:

  2 kaartjes voor Brazilië - zwiserland
  2 kaartjes België - Marokko

  Geplaatst op 02-05-2022 om 16:31
  Ramawadhdoebe

  2 kaarten Brazilië -Servie
  2 kaarten Brazilië-zwiserland
  2 kaarten Brazilië- Kameroen

  Geplaatst op 16-04-2022 om 04:06
  Karim Abbassi

  Graag 2 kaartjes voor marokko belgie

  Geplaatst op 11-04-2022 om 03:04
  J v Reenen

  Welke aragemente komen er voor de 3 poule wedstrijden

  Geplaatst op 11-04-2022 om 00:44
  zouhair

  graag 3 kaarten voor marokko kroatie en graag 3 kaarten voor marokko belgie

  Geplaatst op 06-04-2022 om 12:02
  Sami Elhamdaoui

  Graag 2 kaarten voor Belgie Canada
  En 2 kaarten Belgie Marokko
  En 2 kaarten Argentinie Mexico

  Geplaatst op 05-04-2022 om 20:50
  stijn pierik

  Graag 2 kaartje NL tegen Senegal

  Geplaatst op 05-04-2022 om 15:43
  P. Langeveld

  Graag 2 kaarten voor Nederland-Ecuador

  Geplaatst op 05-04-2022 om 10:19
  Nathalie flamen

  Graag twee kaarten voor België, liefst België Marokko

  Geplaatst op 03-04-2022 om 12:55
  Jonas Marien

  Graag 2 kaarten voor België. Maakt niet uit welke wedstrijd!

  Geplaatst op 02-04-2022 om 13:47
  Moustakim atlagh

  Graag iedere willekeurige kaart is welkom

  Geplaatst op 01-04-2022 om 20:27
  Charaf

  Graag zou ik 4 kaarten België Marokko zien of Marokko kroatie

  Geplaatst op 01-04-2022 om 20:24
  El abdellaoui noura

  Beste

  Graag wil ik 6 wedstrijden zien. Waaronder Marokko België
  Dit voor 3 personen
  Info@jamgroup.be

  Geplaatst op 01-04-2022 om 20:19
  Achahbar Jamal

  Graag 3 tickets voor alle matchen van Marokko
  Info@jamal.be

  Geplaatst op 01-04-2022 om 20:15
  A .benkirane

  Geachte heer en mevr
  Ik heb belangstelling in 5 tickets voor mij en mij familie
  Groepsfase van Maroca

  Mvg benkirane

  Geplaatst op 01-04-2022 om 15:30
  Fayçal

  Ik wil graag wk bijwonen

  Geplaatst op 29-03-2022 om 23:14
  Mohamed Azzarfani

  Waar kan ik tickets kopen?

  Geplaatst op 19-03-2022 om 18:13
  Eveline Tak

  Wil heel graag met mn zoontje van 9 die giga fan van ronaldo is, wedstrijd van hem, portugal bijwonen

  Geplaatst op 09-03-2022 om 21:29
  Edwin van Dijken

  Wil graag met mijn 2 zoons het WK live bijwonen

  Geplaatst op 29-01-2022 om 13:57
  Mike en Pascal

  Ik wil chillen met mijn ouwe tijdens het wk

  Geplaatst op 20-01-2022 om 20:30
  Meeren

  Wil georganiseerd naar wk

  Geplaatst op 12-12-2021 om 13:00
  Sylvia valk

  Ik wil graag 2 tickets voor het Nederlands elftal wk 2022
  In Quatar.

  Geplaatst op 20-11-2021 om 07:49
  Raja

  Graag wil op de hoogte gehouden worden!

  Geplaatst op 19-11-2021 om 07:15
  S

  Ik wil graag Nederland vs Noorwegen tickets kopen
  2 voor 150 als iemand ze weg wil hebben

  Geplaatst op 12-10-2021 om 01:12
  Stefan

  İk wil graag 1 of meer ticket voor Luxemburg VS Servië.

  Geplaatst op 08-09-2021 om 02:04
  Yilmaz

  İk wil graag 1 ticket voor vandaag. Nederland vs Turkije

  Geplaatst op 07-09-2021 om 17:42
  Johan hoste

  Ik wil graag 4 tickets voor wedstrijden van de rode duivels

  Geplaatst op 06-09-2021 om 08:00
  Patrick

  Ik wil graag 1 kaartje voor de openingswedstrijd in qatar ??

  Geplaatst op 04-09-2021 om 21:44
  Radjesh

  Ik wil 2 tickets voor de finale
  Radjesh10@gmail.com

  Geplaatst op 30-08-2021 om 17:39
  Rosanna

  Graag wil ik 2 tickets voor nederlands elftal in qatar, rosannaosg@gmail.com

  Geplaatst op 18-08-2021 om 01:45
  anita.de.kok@upcmail.nl

  Graag een bericht wanneer de tickets voor het WK 2022 beschikbaar is.

  Geplaatst op 04-08-2021 om 10:39
  Radjesh

  Ik moet 2 kaarten hebben voor de finale op 18 december in Qatar
  Mijn e-mailadres : radjesh10@gmail.Com

  Geplaatst op 31-07-2021 om 15:31
  Mounir

  Finale pour notere Belgique ??

  Geplaatst op 26-07-2021 om 19:21
  Bob Bliek

  WK tickets kopen Qatar

  Geplaatst op 23-07-2021 om 23:21
  S Willems

  Ik moet kaarten hebben mail mij: stijn@willemsvanputten.nl

  Geplaatst op 21-07-2021 om 16:06
  Mia

  Graag een mail ?ik ga sowieso

  Geplaatst op 13-07-2021 om 22:47
  Karim

  Graag een mail wanneer de tickets beschikbaar zijn. Elj.karim@hotmail.com

  Geplaatst op 13-07-2021 om 21:49
  Di Taranto Francesco

  Graag en mailtje wnnr tickets beschikbaar zijn info@spigadoro.be

  Geplaatst op 13-07-2021 om 13:08
  Lisa van Pelt

  Ook ik zou graag op mijn emailadres l-vanpelt@hotmail.com op de hoogte gehouden worden wanneer de kaarten kunnen krijgen voor de wedstrijd nederland tegen turkijke op 7 september

  Geplaatst op 13-07-2021 om 12:18
  Cher

  Graag bericht zodra er kaartjes te koop zijn

  Geplaatst op 09-07-2021 om 20:40
  Hisham Kisso

  Graag een mail als er kaartjes beschikbaar zijn;
  h.kisso@hotmail.nl

  Geplaatst op 09-07-2021 om 12:30
  Raf van der Lende

  Graag een mail als er tickets beschikbaar zijn, dit kan op: rafsilas@gmail.com

  Geplaatst op 08-07-2021 om 15:15
  Jens Laeremans

  Graag en mailtje wnnr tickets beschikbaar zijn the-jens17@hotmail.com

  Geplaatst op 06-07-2021 om 22:05
  Maikel

  Graag mail als tickets beschikbaar zijn maikelpgramaekers@hotmail.com

  Geplaatst op 04-07-2021 om 22:17
  Dilara

  Ik zou graag een mail krijgen zodra er tickets te verkrijgen zijn.
  Akindilara_@hotmail.com

  Geplaatst op 03-07-2021 om 14:29
  Selwa

  Ik zou graag een mail willen hebben zodra er kaarten beschikbaar zijn. Mail: selwa2660@gmail.com

  Geplaatst op 03-07-2021 om 00:10
  A Noori

  anoori752@gmail.com
  Bovenstaande e-mail is voor meer informatie die wil ik van de voor weten.

  Geplaatst op 01-07-2021 om 13:27
  A noori

  Graag mailen zodra kaarten beschikbaar zijn.

  Geplaatst op 01-07-2021 om 13:23
  Oumaima Bousabaa

  oumaima_1112@hotmail.com

  Geplaatst op 01-07-2021 om 12:05
  F. Naseri

  Ik zou ook graag een mail willen krijgen zodra er kaarten beschikbaar zijn

  ferdaosnaseri@gmail.com

  Geplaatst op 01-07-2021 om 03:33
  Florre


  Ik zou ook graag een mail willen krijgen zodra er kaarten beschikbaar zijn

  smekensflorre@gmail.com

  Geplaatst op 30-06-2021 om 16:24
  ismail

  Ik zou ook graag een mail willen krijgen zodra er kaarten beschikbaar zijn.
  Email= Alasag010@gmail.com

  Geplaatst op 30-06-2021 om 01:07
  Hami

  ik zou graag een mail willen ontvangen wanneer de kaarten beschikbaar zijn voor Nederland tegen Turkije hamidenury@outlook.com

  Geplaatst op 29-06-2021 om 01:07
  Nico

  Ik zou ook graag een mail willen ontvangen wanneer de kaarten beschikbaar zijn janicyjnn@hotmail.com

  Geplaatst op 28-06-2021 om 23:05
  De Palmenaer Jochen

  Ik wil graag informatie over de ticketverkoop voor WK matchen

  Geplaatst op 28-06-2021 om 22:21
  Greet Callens

  We zien wel... Go Rode Duivels!

  Geplaatst op 25-06-2021 om 17:26
  Lisa van Pelt

  Kunnen jullie alsjeblieft mij op de hoogte houden wanneer de kaarten verkrijgbaar zijn voor Nederland tegen Turkije?

  Geplaatst op 25-06-2021 om 17:12
  Akhiyate

  Meer info,
  Svp graag mij op de hoogte stellen, wanneer kaarten beschikbaar zijn. alhiyate11@hotmail.com

  Geplaatst op 24-06-2021 om 18:58
  Saadia

  Svp graag mij op de hoogte stellen wanneer kaartverkoop start ! Thanks

  Geplaatst op 23-06-2021 om 23:33
  Cheryl

  Graag mailen wanneer kaarten beschikbaar zijn.

  Alvast bedankt!

  Geplaatst op 23-06-2021 om 18:23
  Maaike van Hinthum

  graag mailen naar maaikevhinthum@gmail.com als kaarten beschikbaar zijn!!

  Geplaatst op 23-06-2021 om 10:22
  Rens

  Graag een mail sturen wanneer de tickets beschikbaar zijn. Rensvanstrien@ziggo.nl

  Geplaatst op 22-06-2021 om 16:40
  Patty Zuidgeest

  Ik wil graag kaartjes kopen als ze beschikbaar ziijn

  Geplaatst op 19-06-2021 om 11:54
  Romaisa

  Graag zou ik een mail willen ontvangen wanneer de kaartverkoop start: romaisa.achahbar@hotmail.com

  Geplaatst op 16-06-2021 om 20:16
  Lesly brilleman

  Waar kan ik tickets kopen voor het wk 2022 voor de Belgen

  Geplaatst op 15-06-2021 om 19:26
  Shajitha

  shajithasinnadurai@hotmail.nl

  Geplaatst op 14-06-2021 om 17:58
  Nicole mulder

  Ik zou heel graag met mijn vader en broer naar een wedstrijd willen oo het wk

  Geplaatst op 13-06-2021 om 12:00
  Merlijn Ottenheim

  Give me tickets please

  Geplaatst op 08-06-2021 om 01:19
  Ilyas Nasser El Battioui

  Mag ik gratis wkticket en en vliegticket krijgen dan word ik wissel voor Marokko

  Geplaatst op 03-06-2021 om 10:55
  Sayri Camborda

  Hallo,


  Ik ben geintresseerd in WK kaartjes zouden jullie mij kunnen informeren wanneer de kaarten te kopen komen staan?

  skurtkurt420@gmail.com


  Met vriendelijke groet,


  Sayri Camborda

  Geplaatst op 24-05-2021 om 23:12
  Jos

  Ik zou graag 2 kaarten voor de finale willen hebben

  Geplaatst op 23-05-2021 om 00:58
  Jamal

  Kan je ons vertellen waarom er zoveel doden vallen tijdens de bouwwerkzaamheden?

  Geplaatst op 14-03-2021 om 10:33
  billel

  goedemiddag

  wanneer staart de verkoop van de wk kaarten

  Geplaatst op 26-02-2021 om 13:14
  karel azaert

  kan je mij inlichten voor de tickets van Qatar .

  mvg

  Geplaatst op 25-02-2021 om 14:48

  Meer reacties tonen


  Deel 'WK 2022: koop kaarten en tickets voor het WK 2022'

  Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!  WK 2022 tickets kopen? Er zijn 5 verkoopfases en 4 categorieën. Ticketprijzen: goedkoopste ticket kost €60 en het duurste ticket kost maar liefst €1.400!


  Over de auteur van 'WK 2022: koop kaarten en tickets voor het WK 2022'

  Patrick (auteur en webmaster)

  Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

  Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

  Bet365