BetCity

Alle WK 2022 selecties

De WK 2022 selecties mogen uit uiterlijk 23 spelers bestaan. Voorafgaand aan de wedstrijd moet elk team een lijst aanleveren met de gehele selectie bestaande uit 11 basisspelers, 12 wisselspelers en 11 stafleden.

Op de bank mogen dus maximaal 12 wissels en 11 assistenten zitten. Geschorste spelers mogen natuurlijk niet op de bank plaatsnemen en doping is ten strengste verboden en alle spelers uit de selectie kunnen na afloop van de wedstrijd getest worden.

De voltallige selecties moeten uiterlijk 1,5 uur voor de aftrap arriveren in het stadion. Er moet ten alle tijde minstens één teamdokter aanwezig zijn. De warming-up mag 30 minuten duren en zal plaatsvinden 50 minuten tot 20 minuten voor de aftrap.

Tijdens de wedstrijd mag de scheidsrechter een drinkpauze inlassen, aangezien het in Qatar nogal warm kan zijn. Eén extra wissel mag ingezet worden ingeval van verlenging van de wedstrijd, ongeacht of een team reeds het maximale aantal keren gewisseld heeft.

Inhoudsopgave [verbergen]

? min. leestijd | ? woorden

  Selectie Nederland

  Dit is de selectie van Nederland op het WK 2022: de definitieve selectie is nog niet bekend.

  Selectie België

  Dit is de selectie van België op het WK 2022: de definitieve selectie is nog niet bekend.

  Datum gepubliceerd: 23-02-2022 | Datum bijgewerkt: 13-08-2022 | Auteur:

  Reageer op 'WK 2022: Alle WK 2022 selecties'


  Meer reacties tonen


  Deel 'WK 2022: Alle WK 2022 selecties'

  Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!  De WK 2022 selecties mogen uit 23 spelers bestaan. Voor de wedstrijd moet elk team de selectie doorgeven met de 11 basisspelers, 12 wisselspelers en 11 stafleden.


  Over de auteur van 'WK 2022: Alle WK 2022 selecties'

  Patrick (auteur en webmaster)

  Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

  Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate.

  BetCity