Zorgverzekering vergelijken

WK 2022 slogan "Expect Amazing"

De WK 2022 slogan is "Expect Amazing". Qatar heeft de organisatie van het Wereld Kampioenschap 2022 gewonnen door de campagne met de slogan "Expect Amazing".

Daarnaast worden door de organisatie ook andere slogans gebruikt, als onderdeel van het merk rondom het voetbaltoernooi. Dit zijn de slogans op een rij:

  • Expect Amazing
  • Delivering Amazing
  • Road to 2022
  • #SeeYouIn2022
  • Now is All

De slogan waarmee Qatar de toewijzing won, belooft veel bijzonders. Qatar wil door veel geld te investeren een uitzonderlijk voetbalevenement aanbieden, met prachtig nieuwe stadions in de eigen cultuur en traditie.

Voetbalfans kunnen genieten van innovatieve architectuur in de steden en hoogstaande koeltechnologie in de stadions. Spelers en fans kunnen verblijven in kwalitatief hoogstaande hotels en sportaccommodaties.

De slogan "Delivering Amazing" voegt de daad bij het woord. Bij het toewijzen van het WK 2022 aan Qatar beloofde het gastland dat men het uitzonderlijke moest verwachten. Nu bewijst Qatar zich door het bijzondere daadwerkelijk te leveren.

In de aanloop naar het Wereldkampioenschap in het Midden-Oosten werd je als voetballiefhebber op de hoogte gehouden van het laatste nieuws via de slogans "Road to 2022" en de hashtag "SeeYouIn2022".

De slogan "Now is All" is wanneer je je droom naleeft, je doel realiseert en het moment van jou is. Dit gaat ook over de voetballers die hun droom beleven door te spelen op het WK voetbal.

Al met al is het de bedoeling van de WK slogan om ons mee te nemen op reis naar het eindtoernooi, en om alle culturen te verbinden door de voetbalsport.

Het WK 2022 thema

Meer van het WK 2022 thema.

Datum gepubliceerd: 16-03-2010 | Datum bijgewerkt: 21-04-2024 | Auteur:

Deel 'WK 2022: WK 2022 slogan is 'Expect Amazing''

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De WK 2022 slogan is 'Expect Amazing'. Qatar heeft de organisatie van het Wereld Kampioenschap 2022 gewonnen door de campagne met de slogan 'Expect Amazing'.


Over de auteur van 'WK 2022: WK 2022 slogan is 'Expect Amazing''

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl