Over ons

Dit is een informatieve website over het Wereld Kampioenschap 2022. Op deze website staat alles over het toernooi en de voorrondes, zoals het speelschema, de stand en de uitslagen. Verder bevat deze site informatie over bijkomende zaken, zoals de bal, de mascotte, het lied en het toewijzingsproces. Check de sitemap voor een overzicht van alle pagina's. Uiteraard wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Naast informatie wordt op qatarwk2022.com ook reclame gemaakt voor het wedden op voetbal. Deze vorm van reclame komt goed overeen met het onderwerp van de website, namelijk voetbal. Als bezoeker wordt je op geen enkele wijze verplicht deel te nemen aan deze weddenschappen. Wel wordt getracht om bezoekers de beste aanbiedingen en promoties van diverse bookmakers te tonen.

Contact

Wanneer er informatie ontbreekt of als de informatie niet (geheel) juist is, neem dan gerust contact op.

Verantwoordelijke persoon

Patrick (auteur en webmaster)

De content op deze website is geschreven en gemaakt door Patrick. Hij is de enige individu die verantwoordelijk is voor de website en de content op de pagina's. Deze webmaster werkt niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is.

Patrick voetbalt zelf al meer dan 25 jaar en volgt het dagelijkse nieuws op de voet.

Bronvermelding

De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate. De volgende betrouwbare bronnen zijn geraadpleegd:

Beveiligde website via SSL certificaat

Deze website is een goed beveiligde website door middel van een SSL certificaat. Het adres begint met https, in tegenstelling tot het onbeveiligde http. Https betekent dat de website is versleuteld voordat deze over het internet wordt verzonden. Versleuteling maakt het moeilijk voor onbevoegde personen om informatie te bekijken die tussen computers wordt uitgewisseld. Het is daarom onwaarschijnlijk dat iemand deze website heeft gelezen terwijl deze over het netwerk werd verzonden.

McAfee Secure certificaat

Deze website heeft het McAfee Secure certificaat:

  • Geen malware of verdachte links;
  • Niet op de zwarte lijst van Google;
  • Geen phising website;
  • Geen aanval website;
  • Geen gehackte website.