Teams krijgen één week voorbereiding op het WK 2022

De teams voor het WK 2022 krijgen slechts één week voorbereiding op het toernooi. Omdat het voetbalevenement in november en december plaatsvindt, zijn veel voetballers nog actief in de clubcompetities.

Het WK wordt in de wintermaanden georganiseerd, omdat het in de zomer te warm is in Qatar. Daardoor gooit de FIFA de hele speelkalender op de schop en moeten veel nationale competities wijken.

De Europese voetbalbond UEFA wil de spelers slechts op 14 november vrijgeven voor de nationale teams. Voor het vorige kampioenschap kregen teams drie weken de tijd om zich voor te bereiden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 14-10-2021 09:23 | Bijgewerkt op: 14-10-2021 | Door: Patrick

Deel 'Teams krijgen één week voorbereiding op het WK 2022'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De teams voor het WK 2022 krijgen slechts één week voorbereiding op het toernooi. De UEFA geeft de spelers pas op 14 november vrij van nationale competities.


Over de auteur van 'Teams krijgen één week voorbereiding op het WK 2022'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.