Gratis e-Boekhouden.nl

13 landen hebben hun interesse getoond in de organisatie van het WK 2018 en WK 2022 waaronder Belgie en Nederland

Het proces van de toewijzing van het WK 2018 en het WK 2022 is in volle gang. Totaal hebben 13 landen hun interesse getoond, waaronder België en Nederland gezamenlijk. De Bied Registratieformulieren voor de organisatie van één of beide voetbaltoernooien moeten worden ingeleverd voor de deadline van 16 maart 2009.

De volgende landen hebben Bied Registratieformulieren ontvangen van de FIFA: Australië, België en Nederland, Engeland, Indonesië, Japan, Zuid-Korea, Mexico, Qatar, Rusland, Spanje en Portugal en de Verenigde Staten. Zuid-Korea en Qater zijn enkel geïnteresseerd in de organisatie van het WK 2022.

"We zijn er vereerd over het fantastische aantal interesses in het Wereld Kampioenschap, waarbij elk geïnteresseerd land ook daadwerkelijk kandidaat wil zijn. De diversiteit en kwaliteit van de kandidaten zorgt voor een zeer interessant selectieproces. Dit laat zien dat de Wereld Kampioenschappen erg belangrijk zijn als een universeel evenement met invloed op de hele wereld. Het WK moet de competitie positief veranderen. For The Game. For the World." zei FIFA president Blatter.

De volgende stap in het toewijzingsproces is in april 2009, wanneer de FIFA de Biedovereenkomsten aan de landen zal toezenden. In deze overeenkomsten staan de details en informatie over wat kandidaten in hun Bied Boek moeten opnemen. De deadline voor landen om de Biedovereenkomsten te tekenen is 11 december 2009.

Lees hier meer over de toewijzing van het WK 2022.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 17-03-2009 00:00 | Bijgewerkt op: 17-03-2009 | Door: Patrick

Deel '13 landen hebben hun interesse getoond in de organisatie van het WK 2018 en WK 2022 waaronder Belgie en Nederland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!13 landen hebben hun interesse getoond in de organisatie van het WK 2018 en WK 2022 waaronder Belgie en Nederland


Over de auteur van '13 landen hebben hun interesse getoond in de organisatie van het WK 2018 en WK 2022 waaronder Belgie en Nederland'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken