Zorgverzekering vergelijken

Bezoek deze bezienswaardigheden tijdens het WK 2022 in Qatar!

Dit jaar is Qatar de organisator van het Wereldkampioenschap Voetbal, al zijn veel mensen het hier nog altijd niet mee eens. Desondanks is de kans groot dat sommige Nederlanders in de komende winter op vakantie gaan naar dit land om ons land aan te moedigen op het WK 2022. De kans is groot dat je hierbij een auto huurt, waarvoor een autoverzekering vergelijken normaliter niet nodig is. Dit is een aanrader zodat je alle wedstrijden en stadions kunt bezoeken in Qatar, net als de onderstaande bezienswaardigheden. 

Al Koot Fort 

Al Koot Fort is een fantastische plaats om te bezoeken in Qatar. Het is het meest bekend als het Doha-fort en is een historisch militair fort in het hart van Doha, de hoofdstad van Qatar. Het werd in 1927 gebouwd door Sheikh Abdulla bin Qassim Al Thani, beter bekend als Sheikh Abdullah bin Jassim Al Thani, die van 1913 tot 1949 over Qatar regeerde, nadat Sheikh Mohammed bin Jassim Al Thani, de broer van Sheikh Abdullah, afstand deed van de troon ten gunste van hem. Het fort werd later omgebouwd tot een museum.

Inland Sea Beach

Khor Al Adaid, dat ook de naam 'Inland Sea' draagt ​​en een van de meest populaire bestemmingen in Qatar is, voor bezoekers en degenen die in Qatar wonen, en toch zijn velen die in dit land wonen zich nog steeds niet bewust van dit buitengewone landschap dat is zowel schilderachtig als adembenemend mooi. Voor degenen die bekend zijn met de plek is het een oase van rust, sereniteit en ontspanning, en is de natuur in zijn ongerepte en puurste vorm. Khor Al Adaid is een fantastische plek om te bezoeken in Qatar en de dag door te brengen met vrienden en familie en ook een geweldige kampeerplaats voor degenen die wat avontuurlijker zijn en woestijnkamperen op zijn best en meest natuurlijk willen ervaren.

Museum voor Islamitische Kunst

Het Museum voor Islamitische Kunst is een museum aan het ene uiteinde van de zeven kilometer lange Corniche in Doha, Qatar. Volgens de specificaties van architect IM Pei is het museum gebouwd op een kunstmatig schiereiland in de buurt van de traditionele dhow-haven. Een speciaal gebouwd park omringt het gebouw aan de oostelijke en zuidelijke gevels, terwijl twee bruggen de zuidelijke voorgevel van het pand verbinden met het belangrijkste schiereiland dat het park vasthoudt. De westelijke en noordelijke gevels worden gemarkeerd door de haven die het Qatarese zeevaartverleden laat zien.

Barzan Towers

Barzan Towers, ook bekend als de Umm Salal Mohammed Fort Towers, is een van de beste toeristische attracties in Qatar. Barzan Towers zijn wachttorens die aan het einde van de 19e eeuw werden gebouwd en in 1910 werden gerenoveerd door sjeik Mohammed bin Jassim Al Thani. Ze bevinden zich aan de zuidkant van het verdedigingssysteem dat aan het einde van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw werd opgericht om de 'rawdat' te beschermen, een vallei waar kostbaar regenwater wordt opgevangen wanneer het van hoger gelegen grond naar beneden stroomt. In het Arabisch betekent barzan dan ook "hoge plaats".

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 05-05-2022 16:29 | Bijgewerkt op: 05-05-2022 | Door: Patrick

Deel 'Bezoek deze bezienswaardigheden tijdens het WK 2022 in Qatar!'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Bezoek deze bezienswaardigheden tijdens het WK 2022 in Qatar! Breng als voetbalfan een bezoek aan Al Koot Fort, Inland Sea Beach en de Barzan Towers.


Over de auteur van 'Bezoek deze bezienswaardigheden tijdens het WK 2022 in Qatar!'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl