Gratis e-Boekhouden.nl

Blatter en Khalifa Al Thani ondertekenen de overeenkomst voor de organisatie van het WK 2022 door Qatar

Twee weken na de bekendmaking van Qatar als gastland voor het WK 2022, maakt Joseph Blatter een reis naar de golfstaat. Bij aankomst in het hoofdkwartier van de Qatar Football Association (QFA) ontmoette hij Mohamed bin Hammam (president van de Asian Football Confederation), Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani (president van de QFA), Saoud Al-Mohannadi (secretaris van de QFA) en Hassan Al-Thawadi (CEO van het Bid Committee van Qatar).

Blatter en Khalifa Al Thani ondertekenen de overeenkomst voor de organisatie van het WK 2022 door Qatar

De FIFA president en Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani vervolgden hun weg naar de persconferentie, waar officiële overeenkomsten voor de organisatie van het WK 2022 klaar liggen om ondertekend te worden. "Ik ben verheugd dat ik vandaag in Qatar ben en dat ik deze documenten mag ondertekenen," zei Blatter. Hij feliciteerde de Qatar Football Association en het Bid Committee. De FIFA is erg tevreden met de beslissing van het Executive Committee om het WK 2022 toe te wijzen aan een Arabisch land voor de eerste keer in de geschiedenis. De voetbalsport zal hierdoor wereldwijd promoot worden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 16-12-2010 00:00 | Bijgewerkt op: 16-12-2010 | Door: Patrick

Deel 'Blatter en Khalifa Al Thani ondertekenen de overeenkomst voor de organisatie van het WK 2022 door Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Blatter en Khalifa Al Thani ondertekenen de overeenkomst voor de organisatie van het WK 2022 door Qatar


Over de auteur van 'Blatter en Khalifa Al Thani ondertekenen de overeenkomst voor de organisatie van het WK 2022 door Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken