Voetbal bij Ziggo Sport

Centrale Bank van Qatar geeft speciaal bankbiljet voor het WK uit

Qatar Central Bank (QCB) organiseerde een speciaal evenement om een ​​QAR 22-bankbiljet ter herdenking van het WK voetbal in Qatar te onthullen. Het biljet is ongeveer €6 waard.

Centrale Bank van Qatar geeft speciaal bankbiljet voor het WK uit

Het evenement werd bijgewoond door Sheikh Bandar bin Mohammed bin Saoud Al Thani, QCB Gouverneur, Z.E. Hassan Al Thawadi, secretaris-generaal, Supreme Committee for Delivery & Legacy (SC), FIFA-president, Gianni Infantino en andere belangrijke hoogwaardigheidsbekleders.

Tijdens zijn openingsspeech zei Sheikh Bandar dat het briefje het harde werk en de toewijding van Qatar viert bij het organiseren van het eerste FIFA Wereldkampioenschap in het Midden-Oosten en de Arabische wereld.

De gouverneur benadrukte de strategische samenwerking tussen QCB, de SC en de FIFA om de vooraanstaande en historische herdenkingsnota uit te geven, die het logo van het toernooi van dit jaar draagt ​​en waarop het Al Bayt Stadium en het Lusail Stadium te zien zijn.

Sheikh Bandar presenteerde het proces voor het maken van de geldbrief, die het culturele erfgoed en de voetbalgeschiedenis van Qatar weerspiegelt. Het is het eerste door QCB geproduceerde herdenkingsbiljet dat van polymeer is gemaakt. De presentatie omvatte een korte film over Qatar en de bijdrage van QCB aan de ontwikkeling van de economie van het land.

Sheikh Bandar besprak ook de maatregelen die QCB heeft genomen om bank- en betalingssystemen in Qatar te ontwikkelen om de beste dienstverlening te bieden aan burgers, inwoners en bezoekers.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 20-11-2022 08:32 | Bijgewerkt op: 20-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Centrale Bank van Qatar geeft speciaal bankbiljet voor het WK uit'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De Qatar Central Bank (QCB) heeft speciaal voor het WK een uniek bankbiljet uitgegeven. Dit geldbriefje heeft een waarde van QAR 22, zo'n EUR 6.


Over de auteur van 'Centrale Bank van Qatar geeft speciaal bankbiljet voor het WK uit'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken