Gratis e-Boekhouden.nl

Christiano Ronaldo hoopt zijn interlandcarriere af te kunnen sluiten op het WK 2022 in Qatar

Christiano Ronaldo hoopt zijn interlandcarrière af te kunnen sluiten op het WK 2022 in Qatar. Dat liet de vedette weten in gesprek met Marca. "Het lijkt me het ideale podium voor mijn laatste toernooi voor mijn land."

Tegenover de Spaanse krant AS ging de superster van Real Madrid ook in op zijn nabije toekomst. "Ik wil nog twee jaar in Madrid blijven. In die tijd wil ik mijn contract uitdienen en wat er daarna gebeurt zien we dan wel."

Voor het WK 2018 in Rusland is Portugal gekoppeld aan Zwitserland, Hongarije, Faröer Eilanden, Letland en Andorra. Cristiano Ronaldo speelde tot op heden 123 interlands waarin hij 55 keer trefzeker was.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 09-02-2016 00:00 | Bijgewerkt op: 09-02-2016 | Door: Patrick

Deel 'Christiano Ronaldo hoopt zijn interlandcarriere af te kunnen sluiten op het WK 2022 in Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Christiano Ronaldo hoopt zijn interlandcarriere af te kunnen sluiten op het WK 2022 in Qatar


Over de auteur van 'Christiano Ronaldo hoopt zijn interlandcarriere af te kunnen sluiten op het WK 2022 in Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken