Zorgverzekering vergelijken

Cody Gakpo maakt geschiedenis na nieuw doelpunt tijdens het WK

Nederland heeft een comfortabele overwinning geboekt tegen Qatar. Met zijn doelpunt schreef 1-0-topscorer Cody Gakpo geschiedenis als enige Nederlander die in de eerste drie WK-wedstrijden scoorde. 

Cody Gakpo maakt geschiedenis na nieuw doelpunt tijdens het WK

Het gastland Qatar had zich met twee eerdere nederlagen in de groepsfase al voor de wedstrijd tegen Nederland uit het WK 2022 gespeeld. Ondertussen had "Ons Oranje" slechts één punt nodig om door te gaan naar de ronde van 16. 

Na deze successen zijn veel mensen geïnteresseerd geraakt in weddenschappen op voetbal. Geen wonder. Wedden op voetbal tijdens het WK is een goed idee omdat het je de kans geeft om deel uit te maken van de actie en de wedstrijd extra spanning geeft. Bovendien is het WK het grootste voetbaltoernooi ter wereld en biedt het een breed scala aan weddenschapsmarkten, waaronder wedstrijdresultaten, teamprestaties, half-time/full-time resultaten en meer. Er zijn veel sites die weddenschappen aanbieden en veel verschillende manieren om te wedden op het WK in Qatar. Casinoholland.live is een site die beoordelingen van de beste bookmakers en wedtips geeft. Ze hebben uitgebreid onderzoek gedaan om gebruikers een overzicht te geven van de meest betrouwbare en gerenommeerde bookmakers die er zijn. Ze geven ook nuttige weddenschapstips om gebruikers te helpen de meest weloverwogen beslissingen te nemen bij het plaatsen van weddenschappen.

Desondanks was de score drie en was er nooit echt sprake van iets anders. Nederland had vanaf minuut één de overhand in de wedstrijd. Qatar kwam af en toe tot een aanval, maar had moeite die om te zetten in gevaarlijke scoringskansen. 

Halverwege de eerste helft nam Nederland de leiding. Opnieuw was het Cody Gakpo die het doelpunt maakte, na goed combinatiespel en een pass van Davy Klaassen. 

De 23-jarige schreef geschiedenis

De 23-jarige Gakpo schreef geschiedenis met het doelpunt. De PSV Eindhoven-speler is de eerste Nederlandse herenspeler ooit die in de eerste drie wedstrijden van een WK scoort.

In de 49e minuut voegde De Jong daar nog een schepje bovenop toen hij de rebound van Qatar-doelman Meshaal Barsham binnen prikte, na een redding van Memphis Depay. 

Oranje kreeg via Steven Berghuis nog een bal in het net. Maar na een VAR-controle werd het doelpunt afgekeurd na een hand op Gakpo eerder in de wedstrijd. 

De wedstrijd eindigde in 2-0 voor Nederland. Door het verlies is Qatar het eerste gastland dat alle drie de wedstrijden in de groepsfase van een WK verliest. 

Met de overwinning kan Nederland de titel van groepswinnaar opeisen in Groep A. Zij zullen het opnemen tegen de runners-up in Groep B, die 's avonds beslist zal worden met wedstrijden tussen Iran - VS en Engeland - Wales. 

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 05-12-2022 16:53 | Bijgewerkt op: 05-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Cody Gakpo maakt geschiedenis na nieuw doelpunt tijdens het WK'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Met zijn doelpunt schreef 1-0-topscorer Cody Gakpo geschiedenis als enige Nederlander die in de eerste drie WK-wedstrijden scoorde.


Over de auteur van 'Cody Gakpo maakt geschiedenis na nieuw doelpunt tijdens het WK'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport