Zorgverzekering vergelijken

Datums kwalificatie playoffs Oekraïne tegen Schotland bekend

De datums voor de laatste WK kwalificatie playoffs zijn bekend gemaakt door de UEFA. De wedstrijd tussen Schotland en Oekraïne werd uitgesteld van maart naar juni 2022.

De nieuwe datum voor Schotland - Oekraïne is nu woensdag 1 juni 2022. De finale van pad A wordt gespeeld tussen Wales en de winnaar van Schotland-Oekraïne. De winnaar van de finale van pad A plaatst zich als laatste Europees land voor het WK 2022 in Qatar. 

Doordat deze playoff-wedstrijd verplaatst is naar juni, heeft de Europese voetbalbond ook het speelschema van de Nations League moeten aanpassen.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 15-04-2022 10:07 | Bijgewerkt op: 15-04-2022 | Door: Patrick

Deel 'Datums kwalificatie playoffs Oekraïne tegen Schotland bekend'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De datums voor de laatste WK kwalificatie playoffs zijn bekend gemaakt door de UEFA. De nieuwe datum voor Schotland - Oekraïne is nu woensdag 1 juni 2022.


Over de auteur van 'Datums kwalificatie playoffs Oekraïne tegen Schotland bekend'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken