Zorgverzekering vergelijken

De mascotte van het WK 2022 in Qatar heet La'eeb

Op de dag van de loting heeft de organisatie van het WK in Qatar de officiële mascotte getoond. De naam van deze mascotte is La'eeb, wat Arabisch is voor 'superbekwame speler'.

Bekijk de afbeeldingen en video van de WK 2022 mascotte.

La'eeb is een wit gewaad die erg vrolijk is en de vreugde naar alle voetbalfans zal brengen. Van de mascotte is een introductievideo gemaakt, waarin La'eeb zowel als cartoon als in reallife te zien is.

Ook zijn er screensavers, stickers en bewegende plaatjes te downloaden voor op pc/laptop en mobiele apparaten.

De mascotte van het WK 2022 in Qatar heet Laeeb

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 04-04-2022 20:41 | Bijgewerkt op: 04-04-2022 | Door: Patrick

Deel 'De mascotte van het WK 2022 in Qatar heet La'eeb'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De organisatie van het WK in Qatar heeft de officiële mascotte getoond. De naam van deze mascotte is La'eeb, wat Arabisch is voor 'superbekwame speler'.


Over de auteur van 'De mascotte van het WK 2022 in Qatar heet La'eeb'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport