Gratis e-Boekhouden.nl

De officiële poster van het WK 2022 in Qatar is onthuld

De officiële poster van het WK 2022 is onthuld op het Hamad International Airport. Tot en met het toernooi is de poster te zien in Gate D18, zodat iedereen de kans heeft om de poster te zien tijdens het reizen van en naar Qatar.

De poster is ontworpen door artieste Bouthayna Al Muftah uit Qatar. Zij ontwierp maar liefst acht verschillende posters die de waarden en boodschap van het WK voetbal uitbeelden. Daarbij heeft ze verbinding gezocht met de lokale cultuur en omgeving.

Lees meer over de WK poster.

De officiële poster van het WK 2022 in Qatar is onthuld

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 16-06-2022 20:49 | Bijgewerkt op: 16-06-2022 | Door: Patrick

Deel 'De officiële poster van het WK 2022 in Qatar is onthuld'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De officiële poster van het WK 2022 is onthuld. De poster is ontworpen door artieste Bouthayna Al Muftah uit Qatar, en beeld de waarden en boodschap van het WK uit.


Over de auteur van 'De officiële poster van het WK 2022 in Qatar is onthuld'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport