Voetbal bij Ziggo Sport

Definitieve selectie tegen Noorwegen Montenegro en Turkije

De definitieve selectie van het Nederlands Elftal is bekend gemaakt door bondscoach Louis van Gaal. Hij selecteerde 25 spelers in de selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije.

Steven Bergwijn en Denzel Dumfries zijn nu wel opgeroepen voor Oranje, terwijl ze geen onderdeel uitmaakten van de voorlopige selectie van twee weken geleden.

Donny van de Beek en Remko Pasveer zijn daarentegen afgevallen, en behoren niet tot deze definitieve selectie voor de komende drie wedstrijden.

Pasveer streed om de keepersrol samen met Joël Drommel, Tim Krul en Justin Bijlow. Jasper Cillessen is nog geblesseerd en is daarom niet opgeroepen door Van Gaal.

De definitieve selectie van Nederland tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije

De wedstrijden voor het WK 2022 tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije worden op 1, 4 en 7 september gespeeld om 20:45 uur.

Keepers: Bijlow, Drommel, Krul.

Verdedigers: Aké, Blind, Van Dijk, Dumfries, De Ligt, Malacia, Rensch, Timber, De Vrij.

Middenvelders: Gravenberch, F. de Jong, Klaassen, Koopmeiners, De Roon, Til, Wijnaldum.

Aanvallers: Berghuis, Bergwijn, Gakpo, Malen, Depay, Weghorst.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-08-2021 19:01 | Bijgewerkt op: 27-08-2021 | Door: Patrick

Deel 'Definitieve selectie tegen Noorwegen Montenegro en Turkije'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!25 spelers zijn opgenomen in de definitieve selectie van het Oranje. Het Nederlands Elftal speelt WK-wedstrijden tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije.


Over de auteur van 'Definitieve selectie tegen Noorwegen Montenegro en Turkije'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken