Dit is het shirt van het Nederlands Elftal voor het WK 2022

De KNVB en Nike hebben vandaag het shirt van het Nederlands Elftal gepresenteerd. Het thuisshirt is oranje en wordt voor het eerst gedragen tegen België op 25 september. Het uitshirt is blauw en is voor de eerste keer te zien tegen Polen op 22 september.

Bekijk hier alle shirts van het WK en van het Nederlands Elftal.

De spelers van Nederland dragen de nieuwe shirts graag. Virgil van Dijk geeft aan dat hij in het oranje shirt mooie dingen wil bereiken, voornamelijk voor het vaderland. Ook voor Frenkie de Jong voelt het nationale shirt als thuiskomen en vrienden ontmoeten.

De patronen van het shirt vormen de manen van een leeuw. De zwarte vegen staan voor de vechtlust van de voetballers die uit mogen komen voor Oranje.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 15-09-2022 20:40 | Bijgewerkt op: 15-09-2022 | Door: Patrick

Deel 'Dit is het shirt van het Nederlands Elftal voor het WK 2022'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is het shirt van het Nederlands Elftal voor het WK 2022. Het shirt is ontworpen door Nike en is verkrijgbaar in de traditionele kleuren oranje en blauw.


Over de auteur van 'Dit is het shirt van het Nederlands Elftal voor het WK 2022'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.