Doe mee met de WK pool met een prijzenpot van 100.000 euro

Een WK zonder pooltje is geen WK. Daarom heeft BetCity de WK-Pool in het leven geroepen.

Spelers kunnen laten zien wie er het meeste verstand van voetbal heeft. Er staat een gigantische prijzenpot van maar liefst €100.000 klaar!

Doe mee met de BetCity WK-pool

Doe mee met de WK pool met een prijzenpot van 100.000 euro

het toernooi bestaat uit 5 fasen (groepsfase, achtste finales, kwartfinales, halve finales en finale) en een cumulatief eindklassement (overall). Per fase vul jij je voorspelling in. In de groepsfase telt de uitslag tot 90 minuten (plus blessuretijd). Vanaf de achtste finales (knock out-fase) telt de uitslag tot tot en met de verlenging, zonder penalty's.

De afhandeling van de prijzen gebeurt zo snel mogelijk na iedere fase. Over fase 1 t/m 5 wordt er per fase €10.000 verdeeld. Over het eindklassement wordt er nog eens extra €50.000 verdeeld. Kortom in totaal maar liefst €100.000! Het prijzengeld dat jij wint is afhankelijk van je behaalde positie.

Het prijzengeld wordt alleen uitgekeerd aan spelers met een actief account. Men dient minimaal 24 jaar te zijn om deel te namen aan deze WK-pool.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 09-11-2022 19:53 | Bijgewerkt op: 09-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Doe mee met de WK pool met een prijzenpot van 100.000 euro'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Een WK zonder pooltje is geen WK. Daarom heeft BetCity de WK-Pool in het leven geroepen. Doe mee met de WK pool met een prijzenpot van 100.000 euro.


Over de auteur van 'Doe mee met de WK pool met een prijzenpot van 100.000 euro'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.