Gratis e-Boekhouden.nl

Download het WK 2022 schema in PDF, Excel, JPG of ICS (agenda of kalender)

Download het WK 2022 schema in PDF, Excel, JPG of ICS. Importeer het schema in je agenda, print de poster uit of vul het Excelbestand in.

Het WK schema is gratis in verschillende bestandindelingen en formaten te downloaden.

De PDF en JPG zijn afbeeldingen in hoge resolutie die je kan printen en aan de muur hangen. De tijden in deze bestanden zijn de lokale tijden in Qatar, waar je dus 2 uur af moet halen om tot de Nederlandse tijd te komen.

Het WK schema in Excel is erg populair, omdat je de uitslagen zelf kunt invullen en bijhouden. Dit Excelschema is in Nederlandse tijd.

Wil je het speelschema van het WK 2022 downloaden en importeren in je eigen agenda? Dat kan met het schema in ICS-formaat. Dit is een bestandje dat je eenvoudig kan importeren in bijvoorbeeld Outlook, Google Calendar, Apple Calendar.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 15-11-2022 15:31 | Bijgewerkt op: 15-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Download het WK 2022 schema in PDF, Excel, JPG of ICS (agenda of kalender)'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Download het WK 2022 schema in PDF, Excel, JPG of ICS (agenda of kalender). Importeer het schema in je agenda, print de poster uit of vul het Excelbestand in.


Over de auteur van 'Download het WK 2022 schema in PDF, Excel, JPG of ICS (agenda of kalender)'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl