Gratis e-Boekhouden.nl

Edgar Davids bezocht Qatar waar de jeugd droomt over het WK voetbal

Edgar Davids bezocht Qatar, het gastland van het Wereld Kampioenschap voetbal in 2022. Wereldwijd bekend van zijn harde tackels, iconische uiterlijk en een gouden linkervoet, werd Davids bekend als één van de drijvende krachten achter de meest getalenteerde generaties in de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Na zijn loopbaan ging Davids aan de slag bij de jeugdafdeling van Ajax en vanwege zijn ervaring bezocht hij ook jeugdafdelingen in Qatar.

Bij zijn bezoek aan het land, tourde Davids langs het hoofdkwartier van het Supreme Committe for Delivery & Legacy (SC) om een kijkje te nemen in de voortgang van Qatar in aanloop naar het WK voetbal 2022. Daarbij is de compacte opzet van het toernooi en de korte reisafstanden tussen de speelsteden in het voordeel van de bezoekende voetbalfans. Een goed WK voetbal hangt volgens Davids af van de uitstekende organisatie, de accommodaties en reistijden. Een gemotiveerd publiek verbeterd ook de resultaten van de voetballers op de velden.

Davids, die momenteel consultant is voor projecten omtrent straatvoetbal, zei dat het voetbaltoernooi een enorme motivatie aan de jeugd geeft. Het bezoek aan de Aspire Academy is erg inspirerend geweest en de jonge voetballertjes willen niets anders dan ooit het Wereld Kampioenschap winnen.

Voorafgaand aan het kampioenschap gaan er altijd vele verhalen rond; negatieve en positieve. Maar aan het eind van de dag, wanneer de fans komen, zijn er alleen maar blije gezichten. Het beste dat je in Qatar kunt doen, is het jezelf comfortabel maken. Er zullen geen problemen zijn in 2022. De kwaliteit van de wedstrijden is altijd moeilijk te voorspellen, maar je kan er altijd een groot feest van maken.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 03-04-2015 17:30 | Bijgewerkt op: 03-04-2015 | Door: Patrick

Deel 'Edgar Davids bezocht Qatar waar de jeugd droomt over het WK voetbal'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Edgar Davids bezocht Qatar, het gastland van het Wereld Kampioenschap voetbal in 2022. Voetballertjes willen niets anders dan ooit het WK winnen.


Over de auteur van 'Edgar Davids bezocht Qatar waar de jeugd droomt over het WK voetbal'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport