Gratis e-Boekhouden.nl

Er wordt geen bier verkocht in de stadions in Qatar

Er wordt geen bier verkocht in de stadions in Qatar. Dat hebben de FIFA en het gastland vlak voor aanvang in een statement naar buiten gebracht.

Dit is slecht nieuws voor de bierdrinkers onder ons, die in het stadion graag een biertje hadden willen nuttigen tijdens het bekijken van de wedstrijd.

In overleg met de autoriteiten van het streng gelovige land is besloten dat de fans alleen nog alcoholische dranken kunnen kopen bij het Fan Fest, andere fan-locaties en terreinen met een vergunning. Alle verkooppunten van bier rondom de stadions worden verwijderd.

In de stadions is nog wel Bud Zero te verkrijgen, aangezien bierproducent Budweiser (AB InBev) een grote sponsor van de wereldvoetbalbond is. Hierdoor hoopt men dat het gebied rondom het voetbalstadion als plezierig en veilig worden beschouwd.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 18-11-2022 15:15 | Bijgewerkt op: 18-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Er wordt geen bier verkocht in de stadions in Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Er wordt geen bier verkocht in de stadions in Qatar. Dat hebben de FIFA en het gastland vlak voor aanvang laten weten aan de bierdrinkers onder ons.


Over de auteur van 'Er wordt geen bier verkocht in de stadions in Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken