Gratis e-Boekhouden.nl

FIFA schrijft in een brief aan voetbalbonden te focussen op voetbal

De FIFA heeft in een brief aan alle voetbalbonden geschreven dat ze zich moeten focussen op het voetbal.

Alle kritiek over de arbeidsomstandigheden van arbeiders in Qatar heeft ook de Wereldvoetbalbond bereikt en de FIFA voelt zich genoodzaakt om de gemoederen tot kalmte te manen.

Volgens de FIFA moeten mensen zich niet altijd mee laten sleuren door ideologische of politieke strijd. De bond wil juist dat iedereen respect toont tegenover een andere cultuur, want geen enkel land is beter dan het andere.

Lees de brief van de FIFA aan de voetbalbonden over 'focus op voetbal'.

De FIFA bedoelt hiermee dat we niet onze Westerse normen en waarden zomaar moeten spiegelen aan de culturen in andere werelddelen. Voetbal is een wereldwijde sport en brengt alle voetbalfans samen. Dat moment wil de voetbalbond aangrijpen om de wereld te verbeteren.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 06-11-2022 19:41 | Bijgewerkt op: 06-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'FIFA schrijft in een brief aan voetbalbonden te focussen op voetbal'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De FIFA heeft in een brief aan alle voetbalbonden geschreven zich te focussen op voetbal. Heb respect voor andere culturen en wordt verenigd door voetbal.


Over de auteur van 'FIFA schrijft in een brief aan voetbalbonden te focussen op voetbal'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl