FIFA voorzitter Blatter brengt een bezoek aan Doha in Qatar

FIFA voorzitter Blatter heeft een bezoek gebracht aan Doha in Qatar, met het oog op het WK voetbal in 2022. Hij hield een speech voor de Doha Goals waar hij de sociale kant van het voetbal benadrukte. Ook gaf hij aan dat het belangrijk is om doelen te stellen in je leven.

Naast de speech bracht Blatter ook een bezoek aan H.H. Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, de Emir van Qatar. Dit bezoekt werd gevolgd door een bezoek aan het hoofdkwartier van de Qatar 2022 Supreme Committee, waarvan de Emir voorzitter is. De secretaris generaal Hassan Al Thawadi van het committee gaf een zeer uitgebreide presentatie over de huidige status van de voorbereidingen richting het WK voetbal in 2022.

Thawadi gaf aan vereerd te zijn door het bezoek van FIFA voorzitter Blatter en bedankte hem persoonlijk voor de aandacht voor zijn presentatie voor een succesvol WK 2022. De positieve feedback van Blatter deed het committee erg goed en was een steuntje in de rug op weg naar het wereldwijde voetbaltoernooi.

De eer was wederzijds, want ook de FIFA voorzitter gaf aan blij te zijn met de ontmoeten met Khalifa Al Thani. Hij was erg onder de indruk van de voorbereidingen van Qatar richting het WK 2022.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 11-12-2012 16:00 | Bijgewerkt op: 11-12-2012 | Door: Patrick

Deel 'FIFA voorzitter Blatter brengt een bezoek aan Doha in Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!FIFA voorzitter Blatter heeft een bezoek gebracht aan Doha in Qatar, met het oog op het WK voetbal in 2022. Ook bezocht hij het Qatar 2022 Supreme Committee.


Over de auteur van 'FIFA voorzitter Blatter brengt een bezoek aan Doha in Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.