Finale van de Amir Cup in het Al Wakrah Stadion

Het Al Wakrah Stadion in Qatar wordt in gebruik genomen, ruim voor aanvang van het Wereldkampioenschap. Het nieuwe stadion is gastheer voor de finale van de Amir Cup op 16 mei.

Het Al Wakrah Stadion wordt in gebruik genomen

Het 40.000 zitplaatsen tellende voetbalstadion is één van de acht tempels voor wedstrijden van het WK voetbal in 2022. Qatar heeft hiermee het tweede stadion volledig gereed; in 2017 werd de finale van de Amir Cup al gehouden in het vernieuwde Khalifa International Stadion.

Op slechts 23 kilometer van het stadscentrum van Doha ligt het ultramoderne stadion, dat vanwege het innovatieve koelsysteem het hele jaar gebruikt kan worden.

Het Al Wakrah Stadion zal gebruikt worden door Al Wakrah Sports Club. Na het WK voetbal zal de capaciteit teruggebracht worden tot 20.000 zitplaatsen. De stoeltjes worden gedoneerd aan voetbalprojecten over de hele wereld.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 28-04-2019 09:15 | Bijgewerkt op: 28-04-2019 | Door: Patrick

Deel 'Finale van de Amir Cup in het Al Wakrah Stadion'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het Al Wakrah Stadion in Qatar wordt in gebruik genomen. Het nieuwe stadion is gastheer voor de finale van de Amir Cup op 16 mei.


Over de auteur van 'Finale van de Amir Cup in het Al Wakrah Stadion'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.