Finale van de Amir Cup in het Al Wakrah Stadion

Het Al Wakrah Stadion in Qatar wordt in gebruik genomen, ruim voor aanvang van het Wereldkampioenschap. Het nieuwe stadion is gastheer voor de finale van de Amir Cup op 16 mei.

Het Al Wakrah Stadion wordt in gebruik genomen

Het 40.000 zitplaatsen tellende voetbalstadion is één van de acht tempels voor wedstrijden van het WK voetbal in 2022. Qatar heeft hiermee het tweede stadion volledig gereed; in 2017 werd de finale van de Amir Cup al gehouden in het vernieuwde Khalifa International Stadion.

Op slechts 23 kilometer van het stadscentrum van Doha ligt het ultramoderne stadion, dat vanwege het innovatieve koelsysteem het hele jaar gebruikt kan worden.

Het Al Wakrah Stadion zal gebruikt worden door Al Wakrah Sports Club. Na het WK voetbal zal de capaciteit teruggebracht worden tot 20.000 zitplaatsen. De stoeltjes worden gedoneerd aan voetbalprojecten over de hele wereld.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 28-04-2019 09:15 | Bijgewerkt op: 28-04-2019 | Door: Patrick

Reageer op 'Finale van de Amir Cup in het Al Wakrah Stadion'


Meer reacties tonen


Deel 'Finale van de Amir Cup in het Al Wakrah Stadion'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het Al Wakrah Stadion in Qatar wordt in gebruik genomen. Het nieuwe stadion is gastheer voor de finale van de Amir Cup op 16 mei.