Voetbal bij Ziggo Sport

Geen manipulatie van wedstrijden geïdentificeerd tijdens het WK

Er zijn geen gevallen van wedstrijdmanipulatie geïdentificeerd in een van de 64 wedstrijden die zijn gespeeld tijdens het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

De FIFA heeft hiervoor speciaal de Task Force Integriteit opgericht om alle wedstrijden te controleren op incidenten met manipulatie en integriteitskwesties. Op 22 december 2022 heeft deze commissie het onderzoek voltooid en geen gevallen geïdentificeerd.

Als onderdeel van zijn werk analyseerde de Task Force monitoringrapporten van legale gokmarkten, voerde hij onderzoeken uit in meerdere jurisdicties en beoordeelde hij de surveillance van wedstrijdlocaties op verdacht gedrag. Er zijn geen bedreigingen voor wedstrijdmanipulatie gedetecteerd voor de duels die tijdens het toernooi werden gespeeld.

De samenstelling van de taskforce zorgde voor een ervaren, gecoördineerde en tijdige reactie op elke melding van mogelijke wedstrijdmanipulatie en integriteitsgerelateerde problemen.

In de toekomst zal de FIFA blijven samenwerken met de leden van de Integrity Task Force om toekomstige FIFA-toernooien te beschermen, waaronder het aankomende Wereldkampioenschap 2026. Het zal ook zijn integriteitsstrategieën blijven ontwikkelen met confederaties, aangesloten verenigingen en andere belanghebbenden op het gebied van integriteit in de strijd tegen wedstrijdmanipulatie.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 28-12-2022 15:12 | Bijgewerkt op: 28-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Geen manipulatie van wedstrijden geïdentificeerd tijdens het WK'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Tijdens het WK in Qatar heeft een speciale taskforce van de FIFA geen manipulatie van wedstrijden geïdentificeerd. Alle wedstrijden zijn dus eerlijk verlopen.


Over de auteur van 'Geen manipulatie van wedstrijden geïdentificeerd tijdens het WK'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl