Voetbal bij Ziggo Sport

Globo heeft tv rechten verworven om het WK 2022 uit te zenden in Brazilie

Een deel van de tv-rechten voor het WK 2022 zijn op 28 februari 2012 verkocht aan de Braziliaanse uitzender Globo. De overeenkomst tussen Globo en de FIFA omvat kabel, satelliet, mobiel en breedband internet in Brazilië.

Globo's kracht om het WK voetbal in zo'n groot en divers gebied als Brazilië uit te zenden, verzekert de FIFA ervan dat alle Brazilianen live toegang hebben tot het voetbaltoernooi. Door het grote dekkingsgebied van de uitzender is de keuze op Globo gevallen.

Al meer dan 40 jaar werken de FIFA en Globo samen met grote voordelen voor beide partijen. Gedurende al deze jaren heeft de FIFA de voetbalsport erg populair weten te maken met een groot publiek over de hele wereld. Globo is erg trots dat zij onderdeel mogen zijn van de FIFA. Het belangrijkste voor Globo is om toeschouwers toegang te bieden tot alle delen van het WK 2022 in Qatar, alsof zij zelf op het veld staan.

Globo is al sinds 1970 partner in tv-rechten van de FIFA en heeft met deze overeenkomst rechten verworven voor het uitzenden van het WK 2014 in eigen land tot en met het WK 2022 in Qatar. Globo is één van de grootste tv-uitzenders ter wereld en is erg innovatief bezig met het Braziliaanse voetbal.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 28-02-2012 09:00 | Bijgewerkt op: 28-02-2012 | Door: Patrick

Reageer op 'Globo heeft tv rechten verworven om het WK 2022 uit te zenden in Brazilie'


Meer reacties tonen


Deel 'Globo heeft tv rechten verworven om het WK 2022 uit te zenden in Brazilie'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Een deel van de tv-rechten voor het WK 2022 zijn verkocht aan de Braziliaanse uitzender Globo. Globo is één van de grootste tv-uitzenders ter wereld.

5G van Vodafone