Zorgverzekering vergelijken

Het bier Budweiser zal geschonken worden tijdens het WK 2022

De FIFA en Anheuser-Busch InBev zijn verheugd om aan te kondigen dat ze een overeenkomst zijn aangegaan omtrent de officiële bier voor het WK 2022 in Qatar. Hierdoor zal Budweiser het bier zijn dat geschonken gaat worden als officiële bier van het Wereld Kampioenschap voetbal.

Het bier Budweiser zal geschonken worden tijdens het WK 2022

Deze overeenkomst bouwt verder op een 25-jarige samenwerking tussen de twee wereldwijde organisaties. De overeenkomst geeft Anheuser-Busch InBev de wereldwijde rechten om bier te schenken tot en met het WK voetbal in 2022. Sinds de eerste overeenkomst tussen de partijen in 1986 is Budweiser altijd al belangrijk geweest voor het WK voetbal. Budweiser bracht het voetbalevenement dichter bij de fans over de hele wereld.

Ook de marketing directeur van Anheuser-Busch InBev, Chris Burggraeve, is erg blij met de lange termijn samenwerking met de FIFA en het WK in Qatar. Voetbal en sport zijn over het algemeen een moment waarop veel plezier gemaakt wordt en waar veel gedronken wordt. Het WK 2022 biedt het biermerk een sterk en relevant platform van waar men het bier bij alle voetbalfans over de hele wereld onder de aandacht kan brengen.

Budweiser zal tijdens het WK 2022 in Qatar geschonken worden als officiële bier, terwijl Anheuser-Busch InBev ook de mogelijkheid heeft om andere bieren uit hun portfolio te schenken als onderdeel van hun lokale sponsorovereenkomsten. Zo zal er in 2022 in Nederland en België het bier Jupiler geschonken worden en in Duitsland Hasseröder.

Budweiser is de eerste van de groep sponsoren voor het WK 2022.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 25-10-2011 16:00 | Bijgewerkt op: 25-10-2011 | Door: Patrick

Deel 'Het bier Budweiser zal geschonken worden tijdens het WK 2022'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De FIFA en bierfabrikant Anheuser-Busch InBev zijn overeengekomen dat het bier Budweiser tijdens het WK 2022 wereldwijd geschonken zal gaan worden.


Over de auteur van 'Het bier Budweiser zal geschonken worden tijdens het WK 2022'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl