Zorgverzekering vergelijken

Het WK 2022 FIFA Fan Festival is in 6 steden over de wereld

Het WK 2022 FIFA Fan Festival wordt in zes wereldsteden georganiseerd. In samenwerking met AB InBev zet de FIFA voetbalfestivals over de hele wereld op.

De zes steden waar je als voetbalfan kunt genieten van het Wereld Kampioenschap voetbal zijn: Londen, Dubai, Mexico City, Rio de Janeiro, Sao Paulo en Seoul.

Tijdens alle internationale FIFA Fan Festivals worden de wedstrijden live uitgezonden op grote schermen. Verder is er veel entertainment, zoals optredens van wereldwijd bekende DJ's, lokale muziekanten en artiesten en door FIFA Legends.

Het dichstbijzijnde Fan Fest is in Outernet, in Londen. Het adres is 1 St Giles Square, Londen, WC2 en de openingsdatums zijn 21, 25 en 29 november en 3 en 4 december.

Het WK 2022 FIFA Fan Festival is in 6 steden over de wereld

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 21-10-2022 16:28 | Bijgewerkt op: 21-10-2022 | Door: Patrick

Deel 'Het WK 2022 FIFA Fan Festival is in 6 steden over de wereld'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het WK 2022 FIFA Fan Festival wordt in zes wereldsteden georganiseerd. In samenwerking met AB InBev zet de FIFA voetbalfestivals over de hele wereld op.


Over de auteur van 'Het WK 2022 FIFA Fan Festival is in 6 steden over de wereld'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl