Zorgverzekering vergelijken

Het WK 2022 wordt mogelijk verplaatst van Qatar naar de VS wegens omkoping bij de toewijzing

Jérôme Champagne wil dat de organisatie van het WK in 2022 in Amerikaanse handen komt als blijkt dat gastheer Qatar zich schuldig heeft gemaakt aan omkoping en corruptie. De Zwitserse justitie neemt momenteel de toewijzing van de twee komende mondiale toernooien onder de loep.

"Als de organisatie moet worden heroverwogen, is er geen stemronde nodig. De gouden medaille gaat in dat geval naar de nummer twee", aldus Champagne tegen het Franse RTL. De Amerikanen legden het in de biddingsprocedure voor het WK in 2022 af tegen Qatar.

Champagne is een kandidaat om Sepp Blatter op te volgen als FIFA-voorzitter. Prins Ali bin Al-Hussein, sjeik Salman bin Ebrahim al-Khalifa, Gianni Infantino en Tokyo Sexwale azen ook op de hoogste positie binnen de mondiale voetbalbond.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 26-01-2016 00:00 | Bijgewerkt op: 26-01-2016 | Door: Patrick

Deel 'Het WK 2022 wordt mogelijk verplaatst van Qatar naar de VS wegens omkoping bij de toewijzing'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het WK 2022 wordt mogelijk verplaatst van Qatar naar de VS wegens omkoping bij de toewijzing


Over de auteur van 'Het WK 2022 wordt mogelijk verplaatst van Qatar naar de VS wegens omkoping bij de toewijzing'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken