Zorgverzekering vergelijken

Hoe laat is de openingsceremonie met vuurwerk van het WK 2022?

Er zal geschiedenis worden geschreven in Qatar terwijl voetbalfans in het Al Bayt Stadium, in het hele land en over de hele wereld, de start vieren van de eerste Wereldkampioenschap voetbal in de Arabische wereld. Er wacht je een openingsceremonie als geen ander!

De ceremonie zal naar verwachting het officiële lied van het toernooi door artiesten, de andere soundtracks en de mascotte van het WK 2022 bevatten.

Hoe laat begint de openingsceremonie van het WK 2022?

De openingsceremonie van het WK 2022 begint om 15:30 uur Nederlandse tijd. Vanaf 15:12 uur wordt het spektakel live uitgezonden op tv.

Hoe laat begint de openingswedstrijd?

De openingswedstrijd begint om 17:00 uur Nederlandse tijd, en wordt gespeeld tussen gastland Qatar en Ecuador.

Spectaculaire voorwerkshow bij de openingsceremonie

De openingsceremonie van het WK in Qatar belooft erg spectaculair te worden, want de organisatie heeft er onlangs zelfs het speelschema voor aangepast. Het is de bedoeling dat gastland Qatar zal openen na een spectaculaire vuurwerkshow vanaf het dak van het voetbalstadion.

Waar is de openingsceremonie op tv te zien?

De openingsceremonie wordt in Nederland live uitgezonden op tv. Zender NOS zendt de ceremonie uit op NPO1 vanaf 15:12 uur.

Hoe laat is de openingsceremonie met vuurwerk van het WK 2022?

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 20-11-2022 08:48 | Bijgewerkt op: 20-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Hoe laat is de openingsceremonie met vuurwerk van het WK 2022?'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Hoe laat is de openingsceremonie van het WK 2022? Is er een spectaculaire vuurwerkshow bij het stadion? Waar is de ceremonie op tv te zien?


Over de auteur van 'Hoe laat is de openingsceremonie met vuurwerk van het WK 2022?'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken