Zorgverzekering vergelijken

Infantino prijst Qatar om infrastructuur

De infrastructuur van Qatar geeft voetbalfans de mogelijkheid om ervaring op te doen van nieuwe cultuur en de regio. FIFA voorzitter Gianni Infantion heeft het gastland geprezen voor hun vooruitgang richting het Wereld Kampioenschap voetbal 2022.

Qatar boekt grote vooruitgang

De voorzitter bezocht het Al Wakrah Stadion, waarna hij met een helicopter zeven andere stadions en trainingsvelden van bovenaf bekeek. Infantino arriveerde in Al Wakrah als een van de eerste mensen met de nieuwe Doha Metro, dat eind dit jaar opengaat voor publiek.

Tijdens een interview in het Al Wakrah Stadion, waar wedstrijden tot de kwartfinale van het WK 2022 worden gespeeld, zei Infantino dat het voetbalstadion erg imposant is. Wanneer je het gebouw binnentreedt voel je hoe indrukwekkend het is en je ziet de grote vooruitgang vier jaar voor de aftrap van het toernooi.

Het WK voetbal in Qatar is erg goed voor het doorbreken van de culturele stereotypes en het zal mensen van over de hele wereld samenbrengen. Het Wereld Kampioenschap is enorm belangrijk voor Qatar, maar ook voor de gehele regio waar de passie voor voetbal groot is. 

Het gastland voor het WK 2022 kan veel leren van Rusland. Bijvoorbeeld hoe het land 1,5 miljoen bezoekers kan ontvangen. Veel voetbalfans in Rusland werden positief verrast door de veiligheid en goede ontvangst in Rusland. 

Momenteel is één voetbalstadion al gereed, meer dan vijf jaar voor de openingswedstrijd op 21 november 2022. De andere speelsteden zullen allemaal volgens schema klaar zijn in 2020.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 04-11-2018 11:00 | Bijgewerkt op: 04-11-2018 | Door: Patrick

Deel 'Infantino prijst Qatar om infrastructuur'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Qatar boekt grote vooruitgang in de bouw van de voetbalstadions. FIFA voorzitter Infantino prijs het gastland en ziet kansen om mensen samen te brengen.


Over de auteur van 'Infantino prijst Qatar om infrastructuur'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl