Gratis e-Boekhouden.nl

Laagste temperatuur ooit in het doorgaans bloedhete Qatar

Het WK 2022 wordt vanwege de hitte in Qatar niet gespeeld in de zomer, maar in november en december. Normaal gesproken is het namelijk bloedheet in het gastland, waarbij de temperatuur in de zomer kan oplopen tot wel 50 graden.

Vandaag is echter de laagste temperatuur ooit gemeten in Qatar. Doordat de wind van richting veranderde, zakte de temperatuur met maar liefst 7,5 graden in een half uur. Hierdoor kwam de temperatuur uit op 1,5 graden boven 0. 

Het oude record stond op 3,8 graden in januari 1964. Momenteel heeft het gastland voor het WK voetbal in 2022 volgens het meteorologisch instituut te maken met een 'koude golf'.

De openingswedstrijd is op 21 november en de finale zal op 18 december 2022 worden gespeeld in het Lusail Stadion. 

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 06-02-2017 19:30 | Bijgewerkt op: 06-02-2017 | Door: Patrick

Deel 'Laagste temperatuur ooit in het doorgaans bloedhete Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het WK 2022 wordt vanwege de hitte in Qatar niet gespeeld in de zomer, maar in november en december. Vandaag is de laagste temperatuur ooit gemeten: 1,5 graden.


Over de auteur van 'Laagste temperatuur ooit in het doorgaans bloedhete Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl