Gratis e-Boekhouden.nl

Light The Sky is de vierde soundtrack van het WK voetbal

Light The Sky is de vierde officiële soundtrack van het WK 2022 in Qatar. Het lied wordt gezongen door vier bekende Arabische zangeressen.

De soundtrack viert de aanwezigheid van de vrouwelijke arbiters, voor het eerst in de historie van het WK.

Light The Sky is de vierde song van het toernooi, na Hayya Hayya, Arhbo en The World is Yours to Take. Luister Light The Sky en de andere songs van het WK.

Het geluid van het WK voetbal bestaat deze keer uit meerdere liedjes, met allen een positieve boodschap. De multi-song soundtrack wordt gecomponeerd door producer RedOne en staat onder leiding van de FIFA Sound Strategie.

Light The Sky is de vierde soundtrack van het WK voetbal

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 20-10-2022 15:53 | Bijgewerkt op: 20-10-2022 | Door: Patrick

Deel 'Light The Sky is de vierde soundtrack van het WK voetbal'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Light The Sky is de vierde officiële soundtrack van het WK 2022 in Qatar. Het lied wordt gezongen door vier bekende Arabische zangeressen.


Over de auteur van 'Light The Sky is de vierde soundtrack van het WK voetbal'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl