Gratis e-Boekhouden.nl

Lionel Messi wint de Gouden Bal als beste speler van het WK 2022

Lionel Messi heeft de Adidas Gouden Bal voor Qatar 2022 gewonnen, terwijl Kylian Mbappé en Luka Modric de Zilveren en Bronzen Ballen claimen.

Lionel Messi is de eerste man in de geschiedenis die tweemaal de Adidas Gouden Bal won tijdens het WK voetbal. 'La Pulga Atomica' zorgde voor zeven doelpunten en drie assists, vestigde meerdere records en hielp Argentinië voor het eerst in 32 jaar de trofee te winnen in Qatar 2022.

Kylian Mbappé en Luka Modric ontvingen respectievelijk de Zilveren Bal en de Bronzen Bal. Messi won de Gouden Bal in Brazilië 2014, waar hij Argentinië hielp om tweede te worden.

Lionel Messi wint de Gouden Bal als beste speler van het WK 2022

Award winnaars van het WK 2022

Adidas Gouden Bal: Lionel Messi

Adidas Gouden Schoen: Kylian Mbappé

Adidas Gouden Handschoen: Emiliano Martinez

Beste Jonge Speler: Enzo Fernandez

FIFA Fair Play Award: Engeland

Doelpunt van het toernooi: Richarlison

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 19-12-2022 10:02 | Bijgewerkt op: 19-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Lionel Messi wint de Gouden Bal als beste speler van het WK 2022'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Lionel Messi wint de Gouden Bal als beste speler van het WK 2022 in Qatar. Kylian Mbappé wint de Zilveren Bal en Luka Modric de Bronzen Bal.


Over de auteur van 'Lionel Messi wint de Gouden Bal als beste speler van het WK 2022'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl