Zorgverzekering vergelijken

Nog twee jaar tot het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar

Zaterdag 21 november 2020 is exact twee jaar voorafgaand aan het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Over twee jaar vindt de aftrap plaats van het eerste WK ooit in het Midden-Oosten.

Qatar biedt een compact en modern landschap, waardoor voetbalfans niet ver hoeven te reizen tussen de stadions en speelsteden. Ook de cultuur biedt supporters een unieke ervaring rondom het voetbalevenement.

Fans hebben zelfs de mogelijkheid om meerdere wedstrijden per dag te bezoeken, want de afstanden zijn op de fiets te doen. Het schema bestaat uit maar liefst 4 wedstrijden per dag.

Nog twee jaar tot het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar

Momenteel zijn drie stadions in Qatar volledig klaar en reeds in gebruik genomen. Drie andere voetbaltempels zijn bijna klaar en de laatste twee zullen in 2021 gereed zijn.

De infrastructuur in het gastland heeft een upgrade gehad. Er is een ultramoderne metro en het Hamad International Airport kan meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar verwerken.

De openingswedstrijd is in het Al Bayt Stadion en de finale wordt op de nationale feestdag gespeeld in het Lusail Stadion.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 21-11-2020 15:00 | Bijgewerkt op: 21-11-2020 | Door: Patrick

Deel 'Nog twee jaar tot het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het duurt nog exact twee jaar tot de aftrap van het WK voetbal in Qatar. Op 21 november 2022 start het eerste voetbaltoernooi in het Midden-Oosten.


Over de auteur van 'Nog twee jaar tot het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport