Gratis e-Boekhouden.nl

Omhaal van Richarlison verkozen tot mooiste doelpunt van het WK 2022

De omhaal van Richarlison van Brazilië tegen Servië is uitgeroepen tot het Hyundai-doelpunt van het toernooi voor het Wereldkampioenschap 2022.

Omhaal van Richarlison verkozen tot mooiste doelpunt van het WK 2022

Vinicius Junior leverde een perfecte pass van buiten het strafschopgebied aan Richarlison, die 13 meter van het doel af stond met zijn rug naar het doel. De Braziliaan wipte de bal bij de aanname omhoog en stuurde het op acrobatische wijze voorbij Vanja Milinkovic-Savic om een ​​2-0 overwinning te bezegelen.

In een FIFA-stemming versloeg de omhaal van Richarlison de adembenemende inspanningen van Salem Al-Dawsari tegen Argentinië, Cody Gakpo tegen Ecuador, Enzo Fernandez tegen Mexico, Vincent Aboubakar tegen Servië, Luis Chavez tegen Saoedi-Arabië, Kylian Mbappé tegen Polen, Richarlison zelf tegen Zuid-Korea, Paik Seungho tegen Brazilië en Neymar tegen Kroatië.

Het doelpunt van het toernooi werd voor het eerst toegekend in 2006. De vorige winnaars waren Maxi Rodriguez, Diego Forlan, James Rodriguez en Benjamin Pavard.

Award winnaars van het WK 2022

Adidas Gouden Bal: Lionel Messi

Adidas Gouden Schoen: Kylian Mbappé

Adidas Gouden Handschoen: Emiliano Martinez

Beste Jonge Speler: Enzo Fernandez

FIFA Fair Play Award: Engeland

Doelpunt van het toernooi: Richarlison

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 24-12-2022 08:37 | Bijgewerkt op: 24-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Omhaal van Richarlison verkozen tot mooiste doelpunt van het WK 2022'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De omhaal van Richarlison van Brazilië tegen Servië is uitgeroepen tot het Hyundai-doelpunt van het toernooi voor het Wereldkampioenschap 2022.


Over de auteur van 'Omhaal van Richarlison verkozen tot mooiste doelpunt van het WK 2022'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport