Voetbal bij Ziggo Sport

Openingswedstrijd van het WK 2022 is een dag naar voren gehaald

De openingswedstrijd van het WK 2022 is een dag naar voren gehaald. De FIFA heeft daartoe besloten vanwege de vuurwerkshow na de eerste wedstrijd van gastland Qatar.

Oorspronkelijk zou de openingswedstrijd gespeeld worden door Nederland en Senegal op maandag 21 november. Gastland Qatar zou die maandagavond de eerste wedstrijd spelen en deze afsluiten met een grote vuurwerkshow.

Traditioneel worden openingswedstrijden van WK's door het gastland afgetrapt, maar deze editie zou Qatar pas 's avonds spelen als het donker begint te worden. Om de traditie toch in stand te houden, heeft de FIFA besloten om de wedstrijd Qatar - Ecuador een dag eerder te spelen op zondag 20 november.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 12-08-2022 14:36 | Bijgewerkt op: 12-08-2022 | Door: Patrick

Deel 'Openingswedstrijd van het WK 2022 is een dag naar voren gehaald'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De openingswedstrijd van het WK 2022 is een dag naar voren gehaald. Qatar - Ecuador is nu de eerste wedstrijd van het WK, waarmee het gastland het toernooi aftrapt.


Over de auteur van 'Openingswedstrijd van het WK 2022 is een dag naar voren gehaald'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl