Zorgverzekering vergelijken

Qatar maakt het speelschema voor het WK 2022 bekend

Het speelschema van het WK 2022 in Qatar is bekend gemaakt door de FIFA. In de groepsfase worden er vier wedstrijden per dag gespeeld.

Het toernooi start met een wedstrijd in het Al Bayt Stadion op 21 november om 11 uur. De finale wordt gespeeld in het Lusail Stadion op 18 december om 16 uur. 

Bekijk het voorlopige speelschema.

Het speelschema is nog niet geheel ingevuld. De reden hiervoor is dat Qatar flexibel wil zijn met het inplannen, zodat wereldwijd de fans van de spelende landen de wedstrijd live kunnen kijken.

Na de loting wordt het schema nader ingevuld.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 16-07-2020 13:00 | Bijgewerkt op: 16-07-2020 | Door: Patrick

Deel 'Qatar maakt het speelschema voor het WK 2022 bekend'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het speelschema van het WK 2022 in Qatar is bekend gemaakt door de FIFA. In de groepsfase worden er vier wedstrijden per dag gespeeld.


Over de auteur van 'Qatar maakt het speelschema voor het WK 2022 bekend'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl