Gratis e-Boekhouden.nl

Qatar verhoogt prijs bier voor WK voetbal

De prijs van bier op het WK 2022 is fors verhoogd door Qatar. Het gastland heeft namelijk de belasting op alcohol met 100% verhoogd.

Dit betekent dat de prijs van alcoholische dranken, waaronder bier, verdubbbeld is met ingang van 1 januari 2019. Hiermee hoopt Qatar de consumptie van ongezonde producten te verminderen.

Aangezien het bier in het Arabische land al niet bepaald goedkoop was, zijn de kosten voor de bierdrinkers nu haast onbetaalbaar geworden. Op internet heeft men uitgerekend dat een krat Heineken 105 dollar = 91 euro kost!

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 09-01-2019 09:00 | Bijgewerkt op: 09-01-2019 | Door: Patrick

Deel 'Qatar verhoogt prijs bier voor WK voetbal'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Prijs van bier op het WK 2022 is verdubbeld door Qatar om de consumptie te verminderen. Een krat Heineken kost tijdens het voetbaltoernooi 91 euro!


Over de auteur van 'Qatar verhoogt prijs bier voor WK voetbal'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport