Zorgverzekering vergelijken

Ronald de Boer verwacht dat Brazilië het WK voetbal wint

Ronald de Boer voorspelt dat Brazilië de FIFA WK voetbal dit jaar voor de zesde keer zal winnen tijdens het toernooi in Qatar.

De voormalig Nederlands international gaf onlangs zijn WK-voorspellingen aan het Supreme Committee for Delivery & Legacy. Hij voorspelt dat de Zuid-Amerikaanse reuzen op 18 december Portugal zullen verslaan in de finale in het Lusail Stadium.

Ronald de Boer verwacht dat Brazilië het WK voetbal wint

Ook de oud-middenvelder van Ajax, Barcelona en Rangers tipt zijn land om een sterke campagne te voeren door de derde plaats te claimen. Hij ziet de ploeg van Louis van Gaal Groep A winnen, vóór Afrika Cup of Nations-houders Senegal.

"Als Nederlander was ik best tevreden met de loting en ik denk dat het team ook blij mag zijn met deze groep", aldus de Boer. "Om in dezelfde groep te zitten met gastland Qatar is speciaal voor mij na zeven jaar in Doha te hebben gewoond, maar voor mij zijn Nederland en Senegal de favorieten om door te gaan."

De 52-jarige, die op twee WK's voor Oranje uitkwam, verwacht een verrassing in Groep F, waar Kroatië en Marokko eindigen boven een van de favorieten, België en Canada.

"Ergens op een WK heb je altijd wel een verrassing", zei hij. "Voor mij denk ik dat België het moeilijk gaat krijgen, met Marokko als verrassingsteam in de groep."

De Boers knock-outvoorspellingen omvatten enkele verleidelijke confrontaties vanaf de kwartfinales, waarbij Nederland de laatste vier bereikt voordat het naar Brazilië zakt, terwijl Frankrijk zijn WK-titelverdediging tegen Portugal tot een einde zal zien komen. De Qatar Legacy Ambassador verwacht vervolgens dat de Brazilianen de trofee in de wacht zullen slepen door Cristiano Ronaldo en co te verslaan op Qatar National Day.

"Voor mij is Brazilië de duidelijke favoriet om de titel te winnen", zei de Boer. "Als Braziliaanse spelers die gele trui aantrekken, gebeurt er iets met hun mentaliteit. Ik geloof dat Brazilië helemaal klaar zal zijn voor dit WK, en op de laatste dag denk ik dat ze de trofee weer in de wacht zullen slepen."

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 19-11-2022 08:20 | Bijgewerkt op: 19-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Ronald de Boer verwacht dat Brazilië het WK voetbal wint'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Ronald de Boer voorspelt dat Brazilië de FIFA WK voetbal dit jaar voor de zesde keer zal winnen tijdens het toernooi in Qatar.


Over de auteur van 'Ronald de Boer verwacht dat Brazilië het WK voetbal wint'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl