Zorgverzekering vergelijken

Rusland draagt het WK voetbal officieel over aan Qatar

Rusland heeft het Wereld Kampioenschap voetbal overgedragen aan Qatar. "We zijn verliefd geworden op Rusland. Ik ben er zeker van dat we ook van Qatar zullen gaan houden," aldus Gianni Infantino.

rusland-draagt-het-wk-voetbal-officieel-over-aan-qatar.jpg

De Russische president Vladimir Putin, Emir van Qatar Tamim bin Hamad Al Thani en FIFA-voorzitter Gianni Infantino namen deel aan de ceremonie om de organisatie van het WK voetbal over te dragen van Rusland aan Qatar.

Het drietal verzamelde in de Georgievsky Hall van het Grote Kremlin Paleis, en gebruikten de officiële wedstrijdbal van de knock-out fase als symbool voor de overdracht. Putin gaf de Adidas Telstar Mechta hoogstpersoonlijk aan de Emir van Qatar.

Het volgende WK zal gehouden worden in de winter van 2022 (van 21 november t/m 18 december).

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 17-07-2018 21:30 | Bijgewerkt op: 17-07-2018 | Door: Patrick

Deel 'Rusland draagt het WK voetbal officieel over aan Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Rusland heeft het Wereld Kampioenschap voetbal overgedragen aan Qatar. Vladimir Putin overhandigde hoogstpersoonlijk het symbool aan de Emir van Qatar.


Over de auteur van 'Rusland draagt het WK voetbal officieel over aan Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport