Gratis e-Boekhouden.nl

Scheidsrechters voor WK 2022 bekend met Danny Makkelie

De lijst met scheidsrechters voor het WK 2022 is donderdag gepubliceerd door de FIFA. Nederlander Danny Makkelie is ook geselecteerd om WK-wedstrijden te fluiten.

Op de lijst staan 36 arbiters, 69 assistenten en 24 videoscheidsrechters. Ook zijn voor het eerst in de geschiedenis 6 vrouwen opgenomen om te leiden.

Verder is ook het team van VAR's uitgebreid ten opzichte van de vorige editie. Nu maken ook videoscheidsrechters uit Azië, Afrika en Noord-Amerika onderdeel uit van de selectie.

Lees meer over de WK 2022 scheidsrechters.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 19-05-2022 15:36 | Bijgewerkt op: 19-05-2022 | Door: Patrick

Deel 'Scheidsrechters voor WK 2022 bekend met Danny Makkelie'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De lijst met scheidsrechters voor het WK 2022 is gepubliceerd door de FIFA. Nederlander Danny Makkelie is ook geselecteerd om WK-wedstrijden te fluiten.


Over de auteur van 'Scheidsrechters voor WK 2022 bekend met Danny Makkelie'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport