Gratis e-Boekhouden.nl

Scoor je eigen gratis WK-shirt

Tijdens het WK wil je natuurlijk Oranje toejuichen in een uniek WK-shirt. Trek het WK-shirt aan tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal en steunt ons land richting de finale.

Als Grote Speler van BetCity krijg je het shirt gratis opgestuurd. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is inzetten op het WK voetbal. Lees hier meer over deze actie van de bookmaker.

Scoor je eigen gratis WK-shirt

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 08-11-2022 20:10 | Bijgewerkt op: 08-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Scoor je eigen gratis WK-shirt'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Scoor je eigen gratis WK-shirt. Juich het Nederlands Elftal aan richting de finale van het WK, terwijl je een oranje Grote Speler-shirt aan hebt.


Over de auteur van 'Scoor je eigen gratis WK-shirt'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport