Veldbestormer verstoort wedstrijd Nederland - Argentinië

Een veldbestormer heeft vrijdag de wedstrijd Nederland - Argentinië verstoord. De sterke man rende het veld op, maar dat was niet op tv te zien.

Veldbestormer verstoort wedstrijd Nederland - Argentinië

De gespierde veldbestormer hield een tiental beveiligers bezig, terwijl ze heb achterna zaten en hem van het veld probeerden te begeleiden. 

De FIFA houdt dergelijke protestacties van relschoppers volledig buiten beeld, zodat niet meer mensen aangespoord worden tot dergelijke gestoorde acties.

De Russische Vitaly Zdorovetskiy, bekend van Youtube, had 'Vitaly the Goat' op zijn borst geschreven.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 10-12-2022 11:01 | Bijgewerkt op: 10-12-2022 | Door: Patrick

Deel 'Veldbestormer verstoort wedstrijd Nederland - Argentinië'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Een veldbestormer heeft vrijdag de wedstrijd Nederland - Argentinië verstoord. De sterke man rende het veld op, maar dat was niet op tv te zien.


Over de auteur van 'Veldbestormer verstoort wedstrijd Nederland - Argentinië'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.