Gratis e-Boekhouden.nl

Voetbalsupporters kunnen in tenten slapen tijdens het WK 2022 in Qatar

De organisatie van het WK 2022 in Qatar wil een tekort aan accommodaties voor voetbalsupporters op een creatieve manier oplossen. Qatar wil fans namelijk onderbrengen in tenten.

"We onderzoeken of we supporters onder de sterren kunnen laten slapen. We willen onze gastvrijheid en vriendelijkheid daarmee benadrukken", aldus een woordvoorder van de organisatie van het WK 2022 in Qatar. "Supporters kunnen zich laten onderdompelen in de cultuur van Qatar door in een bedoeïenentent te slapen."

In de winter in de woestijn kamperen is trouwens een populaire activiteit in Qatar. Wegens de extreem hoge temperaturen in de zomer wordt het WK 2022 in het najaar gehouden.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 23-03-2016 00:00 | Bijgewerkt op: 23-03-2016 | Door: Patrick

Deel 'Voetbalsupporters kunnen in tenten slapen tijdens het WK 2022 in Qatar'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Voetbalsupporters kunnen in tenten slapen tijdens het WK 2022 in Qatar


Over de auteur van 'Voetbalsupporters kunnen in tenten slapen tijdens het WK 2022 in Qatar'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl