Gratis e-Boekhouden.nl

Voorbeschouwing en voorspelling van Argentinië - Mexico

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Argentinië en Mexico, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in Groep C. Door een schokkende nederlaag tegen Saoedi-Arabië heeft Argentinië een reactie nodig, terwijl Mexico op zoek is naar een einde aan een reeks van drie wedstrijden zonder doelpunt.

Bekijk de live uitslagen van Argentinië - Mexico.

Voorbeschouwing Argentinië - Mexico

De Argentijnse doelman Emiliano Martinez beschreef de wedstrijd in groep C tegen Mexico als de "eerste WK-finale" van zijn land, terwijl ze proberen te herstellen van een schokkende openingsnederlaag tegen Saoedi-Arabië.

De tegenslag in het Lusail-stadion was de vierde van Argentinië in hun laatste zes WK-wedstrijden (W1, D1), evenveel als in hun vorige 25 in de competitie, waarbij het verlies een einde maakte aan een lange ongeslagen reeks van 36 wedstrijden. .

Argentinië, alom getipt onder de favorieten om helemaal naar Qatar te gaan, loopt nu het risico van een voortijdige exit en heeft een reactie nodig, met Aston Villa-keeper Martinez die de troepen verzamelt voor het duel van zaterdag op dezelfde locatie.

"We doen veel pijn van onze eerste nederlaag [in meer dan drie jaar] en bovendien op het WK", zei hij.

“We hadden verwacht te spelen alsof het een finale was, maar dat hebben we niet gedaan. Nadat we het eerste doelpunt hadden gescoord, ontspanden we een beetje en daar hebben we voor betaald. Zaterdag is onze eerste WK-finale.”

De geschiedenis staat aan de kant van Argentinië tegen Mexico, met de Zuid-Amerikanen ongeslagen in hun laatste 10 ontmoetingen, die teruggaan tot de Copa America van 2004, terwijl ze alle drie de vorige WK-bijeenkomsten hebben gewonnen - in 1930, 2006 en 2010.

Het scoren van doelpunten was een probleem op het WK voor Mexico, dat er in hun laatste drie wedstrijden niet in slaagde om te scoren - inclusief een doelpuntloos gelijkspel tegen Polen in de openingswedstrijd, waar Guillermo Ochoa een Robert Lewandowski-penalty redde.

De 37-jarige Ochoa, betrokken bij zijn vijfde WK, is nooit verder gekomen dan de achtste finales, waarbij Mexico op die hindernis viel in de afgelopen zeven toernooien – voor het laatst bereikte het de kwartfinales in 1986, hun thuis toernooi.

Ochoa heeft veel internationale vreugde genoten met Mexico, hij verdiende 132 interlands, maar zou alles inruilen om een ​​plek in de kwartfinale veilig te stellen en het beste resultaat ooit van zijn land op het WK te evenaren.

"Alles, ik zou alles ruilen om de quinto partido (vijfde wedstrijd) te halen", zei hij na het gelijkspel tegen Polen.

Een overwinning voor Mexico zou hen een grote boost geven in de poging om de knock-outfase te bereiken en zou een einde kunnen maken aan het toernooi van Argentinië, dat wraak zou nemen voor Mexico na de laatste ontmoeting van de twee partijen op het WK in 2010.

Dat kwam in de ronde van 16, waar Argentinië met 3-1 won dankzij een brace van Carlos Tevez, waarvan de eerste buitenspel was en op de grote schermen in het stadion te zien was, wat begrijpelijkerwijs leidde tot woede bij de Mexicanen.

Voorspelling Argentinië - Mexico

Het verlies van Argentinië tegen Saoedi-Arabië maakte een einde aan een reeks van 13 opeenvolgende overwinningen tegen niet-Europese partijen, die teruggaat tot 1990, en de Zuid-Amerikanen hebben nog nooit opeenvolgende WK-wedstrijden verloren van teams buiten Europa.

Onze supercomputer verwacht dat die run zal doorgaan, waarbij Argentinië een kans van 60,7% op een overwinning krijgt, vergeleken met een kans van 17,4% dat Mexico een gedenkwaardige overwinning veiligstelt.

Een gelijkspel is misschien niet genoeg voor beide partijen in de jacht om door te gaan naar de knock-outfase, maar wordt als 21,9% waarschijnlijk beschouwd.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Argentinië - Mexico

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 25-11-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 25-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Argentinië - Mexico'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Argentinië - Mexico. Wie zal deze wedstrijd in groep C winnen, Argentinië of Mexico?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Argentinië - Mexico'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken