Gratis e-Boekhouden.nl

Voorbeschouwing en voorspelling van Australië - Denemarken

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd tussen Australië en Denemarken in 2022, inclusief onze pre-match voorspelling voor de laatste wedstrijd van elk team in groep D.

Bekijk de live uitslagen van Australië - Denemarken.

Voorbeschouwing Australië - Denemarken

Rasmus Kristensen is klaar voor een zware strijd met Australië, terwijl de Deense teamgenoot Jesper Lindstrom er vertrouwen in heeft dat de ploeg van Kasper Hjulmand door zal gaan naar de laatste 16.

De nederlaag van Denemarken tegen Frankrijk op zaterdag, in combinatie met de overwinning van Australië op Tunesië, heeft ervoor gezorgd dat de halve finalisten van Euro 2020 een overwinning nodig hebben om kans te maken op doorgang naar de knock-outfase van het WK in Qatar.

Nu de voortgang van Frankrijk vanuit Groep D al verzekerd is, kunnen alle drie de andere partijen de tweede plaats bemachtigen, die bezet wordt door Australië op weg naar de laatste speeldag.

De wedstrijd van woensdag in het Al Janoub Stadium wordt de tweede ontmoeting tussen Australië en Denemarken op het WK, na een 1-1 gelijkspel in de groepsfase in 2018, en Kristensen weet dat het een strijd zal worden.

"We zijn er zeker klaar voor", zei de verdediger van Leeds United tegen verslaggevers. “Als vechten is wat er nodig is, gaan we het doen.

“Ik ken een paar [Australië] spelers. We hebben de eerste wedstrijd gezien en we gaan er de komende dagen nog veel van bekijken.

"Ik denk dat de verwachtingen waren dat de laatste wedstrijd altijd beslissend zou zijn."

Lindstrom, die Denemarken bijna op voorsprong zette tegen Frankrijk voordat het tweede doelpunt van Kylian Mbappe een 2-1 overwinning voor Les Bleus bezegelde, heeft er vertrouwen in dat zijn team de klus zal klaren.

“We hebben vertrouwen, iedereen heeft geloof. Die mentaliteit hebben wij. We zullen ons best doen", zei de aanvaller van Eintracht Frankfurt, die vindt dat Denemarken tegen Frankrijk op een veel hoger niveau speelde dan in hun openingsduel met Tunesië.

"We zijn erg teleurgesteld, maar we moeten kijken hoe we ons kunnen ontwikkelen, hoe we de situaties die we hebben gecreëerd kunnen gebruiken", voegde hij eraan toe.

"De tweede helft was beter dan de eerste, maar we hadden 20 minuten waarin we de wedstrijd controleerden, we scoorden het doelpunt en we hadden grote kansen."

Denemarken zou zich voor de tweede keer kunnen kwalificeren voor de knock-outfase bij opeenvolgende WK-toernooien, eerder in 1998 en 2002.

De Denen zijn er slechts in één van hun vorige vijf optredens op het toernooi niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de groepsfase, terwijl Australië in 2006 slechts één keer in hun geschiedenis de laatste 16 heeft gehaald.

Mocht Frankrijk echter Tunesië verslaan zoals verwacht in de andere wedstrijd van Groep D op woensdag, dan zou een punt genoeg zijn voor Australië om door te gaan.

Voorspelling Australië - Denemarken

Australië heeft acht van hun elf WK-wedstrijden tegen Europese teams (W1 D2) verloren en slaagde er niet in om in al die wedstrijden de nul te houden, terwijl ze slechts één van hun vier wedstrijden tegen Denemarken wonnen en een vriendschappelijke wedstrijd met 1-0 wonnen. in juni 2010.

Opta maakt Denemarken – volgens de FIFA 28 plaatsen boven Australië – tot grote favoriet, waardoor ze 63,2% kans hebben op een cruciale overwinning.

De kans op een gelijkspel is 22%, waardoor de kans dat Australië als beste uit de bus komt 14,8% blijft.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Australië - Denemarken

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 29-11-2022 16:00 | Bijgewerkt op: 29-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Australië - Denemarken'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Australië - Denemarken. Wie zal deze wedstrijd in groep D winnen, Australië of Denemarken?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Australië - Denemarken'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport