Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing en voorspelling van België - Marokko

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd tussen België en Marokko in 2022, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in Groep F.

Bekijk de live uitslagen van België - Marokko.

Voorbeschouwing België - Marokko

Roberto Martinez verwacht een enorme verbetering van zijn Belgische kant als ze zondag op zoek gaan naar een recordbrekende WK-overwinning op Marokko.

De Rode Duivels hadden het geluk Canada met 1-0 te verslaan in hun eerste wedstrijd van het toernooi op woensdag dankzij een klinische finish van Michy Batshuayi.

Canada was de betere kant en Alphonso Davies kreeg een strafschop gered door Thibaut Courtois voordat Batshuayi alle drie de punten veiligstelde.

België zag er aan de achterkant wankel uit en kwam weg met een matige prestatie, Canada slaagde er niet in om de achterkant van het net te vinden met 22 pogingen in de openingswedstrijd van pas hun tweede WK.

Maar als België Marokko verslaat, wordt het het eerste team in de WK-geschiedenis dat negen opeenvolgende groepswedstrijden wint.

Marokko hield Kroatië op een doelpuntloos gelijkspel in hun eerste Groep F-wedstrijd en is van plan dit weekend voor een verrassing te zorgen in het Al Thumama Stadium.

De Atlas Lions maken zich zorgen over blessures over Achraf Hakimi en Noussair Mazraoui voor de ontmoeting in Doha.

De Belgische spits Romelu Lukaku is weer aan het trainen terwijl hij zich terugwerkt van een dijbeenblessure. Hoofdcoach Martinez heeft verklaard dat er geen tijdschema is vastgesteld voor zijn terugkeer.

Kevin De Bruyne zegt dat zelfs als de topscorer aller tijden van de Rode Duivels alleen zijn plek op de bank kan innemen, dat de ploeg een boost zou geven.

De inspirerende middenvelder zei: “Ik weet niet hoe het met hem gaat, hij traint tegenwoordig bij ons en ook apart.

"Ik moet toegeven dat hij een speler is die het team veel helpt, je voelt zijn aanwezigheid op het veld.

"Ik weet niet eens of hij er zal zijn tegen Marokko, maar als hij vanaf de bank zou beginnen, zou hij een extra wapen in de wedstrijd zijn."

België is ongeslagen in hun vier WK-ontmoetingen met Afrikaanse teams en kwam als beste uit de bus toen de twee landen elkaar ontmoetten op het paradepaardje van 1994, Marc Degryse scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

Voorspelling België - Marokko

België zal naar verwachting twee van de twee overwinningen behalen, ondanks een weinig inspirerende start.

Volgens ons voorspellingsmodel hebben de mannen van Martinez 48,7% kans op een recordoverwinning.

Marokko zal zwakke punten hebben gezien om uit te buiten in dat Belgische optreden tegen de Canadezen en ze hebben een kans van 26% om een schokkende overwinning te behalen, met een gelijkspel van 25,3%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van België - Marokko

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 26-11-2022 14:00 | Bijgewerkt op: 26-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van België - Marokko'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd België - Marokko. Wie zal deze wedstrijd in groep F winnen, België tegen Marokko?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van België - Marokko'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport