Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Brazilië - Servië

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd 2022 tussen Brazilië en Servië, inclusief onze pre-match voorspelling voor de openingswedstrijd van elk team in groep G.

Bekijk de live uitslagen van Brazilië - Servië.

Voorbeschouwing Brazilië - Servië

Brazilië begint hun Qatar 2022-campagne tegen Servië als toernooifavorieten en met hoge verwachtingen, maar hoofdcoach Tite accepteert dat er lessen moeten worden getrokken uit recente mislukkingen.

De Seleção hebben een recordaantal van vijf World Cups gewonnen, hoewel ze sinds 2002, toen ze Duitsland met 2-0 versloegen in de finale, niet meer de beroemdste trofee van allemaal in de wacht sleepten.

Sindsdien heeft Brazilië slechts één keer de halve finale bereikt en drie keer de kwartfinale verloren, waarvan vier jaar geleden door België.

Maar aangezien Tite de eerste manager wordt die Brazilië naar opeenvolgende WK's leidt sinds Tele Santana in de jaren tachtig, hoopt de ervaren coach dit keer op een beter resultaat.

"Ik weet nu meer hoe ik mijn aandacht moet richten", vertelde hij aan The Guardian, specifiek nadenkend over het 1-1 gelijkspel van zijn ploeg tegen Zwitserland in hun openingswedstrijd van Rusland 2018.

“Ik was ook naïef en onervaren. Ik zei tegen mijn spelers dat ze niet moesten klagen over scheidsrechters tegen Zwitserland vanwege de VAR, maar er was een overtreding op onze speler.

"Als en wanneer het weer gebeurt, moet je respectvol klagen en met de scheidsrechter praten. Dat deden we dat jaar tegen Ecuador. Wij hebben geleerd."

Brazilië is het enige team dat heeft deelgenomen aan elk WK sinds de oorspronkelijke editie in 1930, en dit was hun 22e optreden in het wereldwijde paradepaardje.

De Zuid-Amerikaanse reuzen zijn ongeslagen in hun afgelopen 15 groepswedstrijden, wonnen er 12 en hebben sinds 1982 in elke editie bovenaan hun poule gestaan.

Servië speelt donderdag als eerste voor Brazilië in het Lusail Stadium in groep G, waar ook Zwitserland en Kameroen deel van uitmaken.

Als onafhankelijke natie is Servië in alle drie de WK-optredens uitgeschakeld in de groepsfase, maar ze kwalificeerden zich dit jaar ongeslagen in hun acht kwalificatiewedstrijden.

Er blijven vraagtekens bij de fitheid van een aantal sleutelspelers, zoals Sasa Lukic, Filip Kostic en Aleksandar Mitrovic, waarvan de laatste al bijna een maand niet heeft gespeeld.

"Ik hoop oprecht dat ze er klaar voor zijn", zei bondscoach Dragan Stojkovic tegen verslaggevers. "Maar wat er tot de wedstrijd zal gebeuren, weet ik niet. Alles wordt gedaan zodat ze klaar zijn.

“Motiverend en psychologisch zijn er geen problemen. We hebben hun conditie tot nu toe niet op het spel willen zetten. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat iedereen in de versnelling zit en er klaar voor is.”

Brazilië heeft elk van hun twee eerdere ontmoetingen met Servië gewonnen, inclusief hun groepsfase op het laatste WK toen ze met 2-0 wonnen.

Voorspelling Brazilië - Servië

Servië heeft zeven van zijn negen WK-wedstrijden verloren en heeft een extreem moeilijke opener gekregen, maar in de kwalificatie hebben ze laten zien dat ze moeilijk te verslaan zijn.

Onze supercomputer geeft de kant van Stojkovic een kans van 14,3% om Brazilië te verslaan.

Overwinning voor de Seleção heeft ondertussen een kans van 65,6% en een gelijkspel wordt voorspeld op 20,1%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Brazilië - Servië

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 23-11-2022 20:00 | Bijgewerkt op: 23-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Brazilië - Servië'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Brazilië - Servië. Wie zal deze wedstrijd in groep G winnen, Brazilië of Servië?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Brazilië - Servië'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl