Zorgverzekering vergelijken

Voorbeschouwing en voorspelling van Brazilië - Zwitserland

We kijken vooruit naar de WK-wedstrijd van 2022 tussen Brazilië en Zwitserland, inclusief onze pre-match voorspelling voor de tweede wedstrijd van elk team in groep G.

Bekijk de live uitslagen van Brazilië - Zwitserland.

Voorbeschouwing Brazilië - Zwitserland

De dubbel van Richarlison bracht Brazilië naar een 2-0 overwinning op Zwitserland in hun WK-opener, en de spits gelooft dat God aan zijn kant staat.

Richarlison gelooft dat God zijn poging om naar het WK te gaan erkende, toen de Braziliaanse aanvaller zijn aandacht richtte op het duel met Zwitserland van maandag.

Tottenham-aanvaller Richarlison scoorde donderdag beide doelpunten van de Seleção in hun eerste 2-0 overwinning op Servië.

Na een rebound te hebben gebundeld, scoorde Richarlison het doelpunt van het toernooi tot dusver om het aantal van Brazilië te verdubbelen door een acrobatische poging in de linkerhoek te sturen.

Richarlison scoorde negen doelpunten in zijn laatste zeven optredens voor Brazilië in alle competities, waarmee hij de achtste Braziliaan werd die een brace scoorde tijdens zijn WK-debuut, en de eerste sinds Neymar in 2014.

Sinds zijn debuut voor de nationale ploeg in september 2018 heeft Richarlison meer doelpunten gescoord in alle competities voor Brazilië dan enige andere speler (19).

Zijn WK-deelname was echter twijfelachtig toen hij in oktober een kuitblessure opliep tijdens een actie voor Spurs tegen zijn voormalige ploeg Everton.

"Een paar weken geleden was ik aan het huilen, niet zeker of het zou komen", zei Richarlison, zoals geciteerd door de officiële website van het CBF.

“Op de dag van het examen was het een van de langste dagen van mijn leven. Ik herinner me dat het een vrije dag was en ik ging voor het examen, ik bleef op de brancard wachten tot de uitslag bekend zou worden.

“De dokters gingen heen en weer, ik werd nerveus en de tijd ging langzaam.

“Dus ik denk dat het alle moeite in mijn herstel waard was. God zag mijn inspanning, zag hoe graag ik naar het WK wilde komen.

“Dat was het, nu is het tijd om door te gaan. We deden het belangrijkste, namelijk de eerste game winnen, wat erg belangrijk is. Nu is het tijd om na te denken over de tweede game en goed uit te rusten. Het was de eerste, nu zijn er nog zes belangrijke wedstrijden.”

Brazilië is favoriet voor Groep G, maar Zwitserland zal geen lachertje zijn. Ze wonnen ook hun eerste wedstrijd en versloegen Kameroen met 1-0 dankzij het doelpunt van Breel Embolo.

Zwitserland wil voor het eerst de eerste twee wedstrijden op een WK winnen. Ze wonnen voor het laatst opeenvolgende wedstrijden in de competitie in 2006 tegen Togo en Zuid-Korea.

Brazilië zal het echter zonder Neymar moeten doen, aangezien hun talisman een enkelblessure heeft opgelopen tegen Servië, waardoor hij de ontmoeting met Zwitserland zal missen, hoewel coach Tite ervan overtuigd was dat de ster van Paris Saint-Germain weer in Qatar zal verschijnen.

Voorspelling Brazilië - Zwitserland

Brazilië is ongeslagen in hun laatste 16 groepsfase-wedstrijden op het WK, en ze streven ernaar om het eerste team te worden dat 17 keer zonder nederlaag gaat in de groepsfase van de competitie.

Het model van Opta steunt hen om precies dat te doen, waardoor Brazilië 62,7 procent kans op de overwinning heeft.

De kans op een gelijkspel is 21 procent, terwijl de supercomputer de kans op een overwinning voor Zwitserland op 16,3 procent schat.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Brazilië - Zwitserland

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-11-2022 17:00 | Bijgewerkt op: 27-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Brazilië - Zwitserland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Brazilië - Zwitserland. Wie zal deze wedstrijd in groep G winnen, Brazilië of Zwitserland?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Brazilië - Zwitserland'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport