Gratis e-Boekhouden.nl

Voorbeschouwing en voorspelling van Canada - Marokko

Marokko heeft vier punten uit twee wedstrijden en overtreft tot nu toe de verwachtingen, maar Walid Regragui zegt dat ze het nu niet allemaal weg moeten gooien.

Bekijk de live uitslagen van Canada - Marokko.

Voorbeschouwing Canada - Marokko

De Marokkaanse baas Walid Regragui waarschuwde dat zijn team "klaar is om ervoor te sterven" terwijl ze proberen een plek bij de laatste 16 op het WK veilig te stellen en een zwaargewicht uit Groep F naar huis te sturen.

De Atlas Lions staan ​​op de rand van de tweede ronde nadat ze Kroatië op een doelpuntloos gelijkspel hebben gehouden en dat resultaat hebben overtroffen met een 2-0 overwinning tegen België. Ze hebben voor het eerst sinds 1986 opeenvolgende schone lakens op een WK, de enige laatste finale waarin ze voorbij de groepsfase kwamen.

Hun derde wedstrijd in Qatar is donderdag tegen Canada, dat niet verder kan nadat het tot nu toe geen punt heeft gepakt. Marokko kan zich mogelijk kwalificeren voor de knock-outfase, zelfs als ze verliezen, zo sterk is hun positie.

België, tweede op de wereldranglijst, staat derde in de groep met drie punten, achter Marokko en Kroatië die elk vier punten hebben. Kroatië, de nummer twee van het WK 2018, neemt het op tegen België in het Ahmad bin Ali-stadion, terwijl Marokko en Canada strijden in het Al Thumama-stadion.

Regragui zei dat zijn team "nog niets heeft gedaan" en hij kwam na de wedstrijd tegen België met een groot aantal blessurezorgen tevoorschijn, waaronder sterverdedigers Achraf Hakimi en Romain Saiss.

De coach twijfelt echter niet aan de collectieve wil van zijn groep.

'Ze zijn bereid ervoor te sterven. Dat is de geest waarover ik je wil vertellen, ze willen niet op de bank zitten, 'zei hij.

"We krijgen te maken met een harde ploeg. Ze hebben ons veel gewaarschuwd voor Canada, dus zeg niet dat Canada nu gemakkelijk is. Canada is een geweldig team en we moeten ze respecteren, zodat we een goed resultaat kunnen behalen. Het WK is niet eenvoudig. We moeten vechten tot de laatste minuut, zodat we kunnen winnen.”

De Canadese coach John Herdman beschreef het laatste optreden van zijn team op dit WK als "een enorme wedstrijd". Ze werden met 1-0 uitgeschakeld door België voordat ze met 4-1 uit elkaar werden geplukt door Kroatië , met de focus nu op de terugkeer naar huis met een troostoverwinning, wat de eerste van het land op het WK-podium zou zijn.

"We zijn hier gekomen om geschiedenis te schrijven", zei Herdman. "Deze laatste wedstrijd gaat over het behalen van een resultaat en winnen voor Canada, en dit land echt laten geloven dat we op de goede weg zijn voor 2026."

Marokko heeft niet verloren in drie eerdere ontmoetingen met Canada in alle competities (W2 D1), meest recentelijk met een 4-0 vriendschappelijke overwinning in oktober 2016.

Voorspelling Canada - Marokko

Onze supercomputer geeft Marokko een kans van 46,5% om drie punten te pakken, met een gelijkspel van 26,2%. Een overwinning in Canada mag echter niet helemaal worden afgeschreven. De ploeg van Herdman was indrukwekkend door door te dringen tot het WK en zal een laatste bloei willen laten zien, met hun vooruitzichten op een overwinning van 27,3%.

Deze kansberekening kan je misschien gebruiken bij het wedden op het WK voetbal.

Voorbeschouwing en voorspelling van Canada - Marokko

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 30-11-2022 16:00 | Bijgewerkt op: 30-11-2022 | Door: Patrick

Deel 'Voorbeschouwing en voorspelling van Canada - Marokko'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is de voorbeschouwing en voorspelling van de wedstrijd Canada - Marokko op 1 december. Wie zal deze wedstrijd in groep F winnen, Canada of Marokko?


Over de auteur van 'Voorbeschouwing en voorspelling van Canada - Marokko'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Zorgverzekering vergelijken